Σκουληκια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ZAPATATAS, 21/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ZAPATATAS

ZAPATATAS Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εδω και 15 λεπτα προσπαθουν να μου στηλουν 2 σκουληκια με φιορινια και ενω δεν ειχε τελειωσει το δρομενο δεν ηταν δυνατον Τα δωρα δεν φευγαν Τι εγινε?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Για να μην μπορούσαν να σου στείλουν αναδυόμενο με φιορίνια οι συμπαίκτες σου, το δρώμενο θα είχε λήξει.

3. ZAPATATAS

μα εδειχνε οτι τελειωνει σε 10 λεπτα

4. *Kirki*

Το δρώμενο τέλειωσε στην ώρα που αναγράφει η επίσημη, στις 15:00.
    Είναι ρυθμισμένο και δεν τελειώνει ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα.
    Μάλλον οι συμπαίκτες σου καθυστέρησαν να σου τα στείλουν.

Θέλεις να μας δώσεις το ID σου να ελέγξουμε και να μας πεις και τα nickname των συμπαικτών σου;

5. ZAPATATAS

οκ εγω κοιταζα το ρολοι της φαρμας Κανενα προβλημα ,απλα στεναχωρηθηκα που εχασα για 2 σκουληκια τις σ τροφες Αν δεν με παραπλανουσε το ρολοι θα ζητουσα βοηθεια νωριτερα Ευχαριστω πολυ Καλο απογευμα!

6. *Kirki*

Επειδή συμπλήρωσα την απάντηση στη πιο πάνω ανάρτηση μου και δεν θα το είδες, σε παρακαλώ επικοινώνησε εάν θέλεις με την υποστήριξη.
    Την υποστήριξη θα την βρεις κάτω απ το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας σου.

Παρακαλώ, το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.