Σκιαχτρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Stefoulini, 6/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα! Ντρεπομαι που θα σας το ζητησω, αλλα μολις πριν λιγο συνειδητοποιησα πως μου λειπουν μερικα σκιαχτρα χοκους ποκους. Εψαξα στις φασολιες και σε ολες τις εκτασεις και στον αποθηκευτικο χωρο ακι δεν τα βρηκα. Βρηκα μονο εναν τον οποιο και εβαλα για να συμπληρωσω την καινουρια φασολια. Μπορειτε σας παρακαλω να το κοιταξετε? Ειμαι σχεδον σιγουρη πως ειχα τυχει παραπανω χοκους ποκους, οχι σημερα αλλα πριν καμποσο καιρο.

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Είσαι σίγουρη πως είχες παραπάνω από ένα ?
    Έλεγξε σε παρακαλώ όλους τους χώρους σου προσεκτικά .

Αρέσει στον/ην Stefoulini.
  3. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Tους ελεγξα ολους. Αλλα μαλλον θα κανω λαθος. Εχω καπεταν σκιαχτρο και χοροπηδηχτουλη περισσοτερες φορες, αρα μαλλον θα μπερδευτηκα. Λογικα θα θυμαμαι λαθος. Συγγνωμη για την αναστατωση, αλλα το ξανασκεφτηκα και λογικα μονο εναν ειχα τυχει. Σας ευχαριστω παντως και παλι συγγνωμη για την ασκοπη αναρτηση μου. Καλη σας μερα! :)

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή σου μέρα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην Stefoulini.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.