Σκανδιναβική Σάγκα.

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την maria_palou, 5/11/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλησπέρα.Εχθές και σήμερα κι ενώ το τσεκούρι πετυχαίνει το στόχο ,το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό και δε μου βγάζει καθόλου την ένδειξη "διάνα","καλό" " μέτριο" κλπ που βγαίνει στο τέλος.Το γράφω σήμερα διότι έλεγα μήπως διορθωθεί. Έχω πετύχει με τη πρώτη φορά 2- 3 φορές από χθες (το τσεκούρι χτύπησε διάνα) αλλά μου έδωσε άλλα αποτελέσματα. Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα? ID: 54046452

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Το οτι δεν έχεις πετύχει διάνα με την 1η φορά δεν είναι πρόβλημα του παιχνιδιού αλλά είσαι άτυχη.
    Προσπάθησε ξανά και ίσως το πετύχεις.

3. maria_palou

maria_palou Κόμης

k. Σνόκερ σίγουρα η ατυχία δεν είναι πρόβλημα και με τα χρόνια ,έμαθα να τη διαχειρίζομαι :). Το θέμα είναι οτι βλέπω να χτυπάει το τσεκούρι τη διάνα αλλά δε μου τη δίνει. Επίσης όπως έγραψα, δε μου βγάζει καμία ένδειξη όπως βγαίνει κανονικά στο παιχνίδι. Εν πάση περιπτώση, ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αφού δεν υπάρχει, δε χάθηκε ο κόσμος, κι άλλες φορές τελείωσε η σάγκα χωρίς να πετύχω διάνα.Καληνύχτα!

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Τι εννοείς οτι δεν σου τι δίνει. Τι να σου δώσει;
    Τα αστερονομίσματα τα παίρνεις μόνο την 1η φορά που κάνεις διάνα. Τις επόμενες φορές που κάνεις διάνα παίρνεις 15.

Μάλλον έχεις μπερδευτεί.

5. maria_palou

maria_palou Κόμης

Πέτυχα 2η, 3η, 4η και 5η. Αυτό που λέω είναι οτι ενώ τρεις φορές από χθες το τσεκούρι με τη πρώτη πέτυχε διάνα δε μου έγραψε τίποτα σαν αποτέλεσμα. Ίσως είναι θέμα σύνδεσης, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα,κλείστε το θέμα. Καλή Κυριακή!

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.