Σινεμα χωρις ποντους.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την maroula, 27/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maroula

maroula Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπερα, εχω προβλημα με το σινεμα. Μ'αφησε να δω 4 φορες το ιδιο βιντεο χωρις να μου δωσει ποντους. Πρεπει να βλεπουμε απλα οτι μας δειχνει και να παταμε το χ, ετσι δεν ειναι?

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Δεξιά και κάτω απ την οθόνη με το τρέιλερ της ταινίας, είχε ένα πράσινο κουμπάκι αυτό: [​IMG]
    Θα πρέπει να κατεβάσεις λίγο την οθόνη με την μπαρα κυλησης που εχει δεξιά.

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ ποιο βιντεάκι παρακολουθείς;

Τελευταία επεξεργασία: 27/11/14
  3. maroula

Καλησπερα κυρια Πανδωρα, ειδα το βιντεο της ρολεξ, και δεν ειχε πρασινο κουμπακι. Πριν λιγες μερες ειχα δει τρειλερ ταινιας και το ειχε, σημερα ομως τιποτε.

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Ναι,πρέπει να δεις το βιντεάκι της ρολεξ όλο κανονικά και στο τέλος να πατήσεις το Χ στο παράθυρο του σινεμά. Δεν πρέπει να δεις άλλα βιντεάκια που σου προτείνονται μετα το διαφημιστικό.

5. maroula

Καλημερα και συγνωμη για την καθηστερημενη απαντηση. Οταν μου ξαναδειξει βιντεο, θα ψαξω για το χ στο παραθυρο του σινεμα, εγω πατουσα το χ στην καρτελα, αν υπηρχε χ πανω ή διπλα στο βιντεο, δεν το προσεξα. :oops:

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Δεν είναι σε κάθε βίντεο το ίδιο! Θέλω να πω ο τρόπος για να πάρεις την ανταμοιβή απ το κάθε βίντεο μπορεί να είναι διαφορετικός.
    Αλλες φορές έχει κουμπάκι που πρέπει να πατήσεις και άλλες φορές απλά με ένα κλείσιμο της καρτέλας σου δίνει τους πόντους.
    Άλλες φορές μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και μια ανανέωση σελίδας F5 και να στους δώσει μετά.
    Σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπείρια απ τα βιντεάκια.

Εχεις να ρωτήσεις κάτι άλλο ή μπορώ να κλείσω το θέμα;

7. maroula

Σ'ευχαριστω Κιρκη, ναι κλεισε το θεμα, θα το ψαχνω περισσοτερο απο δω και περα. Καλημερα και καλη επιτυχια με το 1000. ;)

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ!
    Καλή συνέχεια και σε σένα! :)

Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευχή σου και τη θετική σου ενέργεια! :D

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.