Σινεμά και πάλι!

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την -lousi-leon2001, 8/12/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Ακολούθησα τις συμβουλές που δώσατε σε συμπαίχτη μου, γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα στο σινεμά. Είμαι με google chrome, αλλά δεν υπάρχει στα δεξιά το κουμπί Ad Blocker. Τι κάνω; Ευχαριστώ.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπερα
    Αν δεν υπάρχει, δεν θα έχεις το Ad Blocker, ενεργοποιημένο
    Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, όταν θα υπάρχει διαθέσιμο βίντεο θα το δεις

3. -lousi-leon2001

Καλησπέρα! Μου βγάζει όμως το μήνυμα πως το έχω κλειδωμένο και δεν μπορώ να δω video στο σινεμά. Ευχαριστώ.

4. .*Hazel*.

Από τη στιγμή που δεν έχεις ενεργοποιημένο το Ad Blocker, όταν θα υπάρχει διαθέσιμο βίντεο , θα το βλέπεις:)

5. -lousi-leon2001

Άσχετα απο το μήνυμα που μου βγάζει; Που μου λέει να το απενεργοποιήσω πρώτα; Απαντάτε και μπρείτε να κλείσετε. Ευχαριστώ!

6. .*Hazel*.

Ναι άσχετα από το μήνυμα, αν δεν το έχεις ενεργοποιημένο και υπάρχει διαθέσιμο βίντεο, θα μπορείς να το δεις.
    Παρακαλώ, καλή συνεχεία
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.