Ανακοίνωση Σημαντικό τεστ 24 ωρών

Η συζήτηση στο 'Επίσημες ανακοινώσεις' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 20/11/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Αγαπητοί αγρότες,

  Λόγω της μεταφοράς σε Unity/WebGL διακομιστή η οποία πρόκειται να γίνει τον Δεκέμβρη του 2020 , θα πρέπει να διεξάγουμε ενα σημαντικό τεστ που θα διαρκέσει 24 ώρες ώστε να συλλέξουμε μερικά τεχνικά δεδομένα όπως για παράδειγμα ώρες φόρτωσης και φόρτωση των servers. Κατα την διάρκεια του τεστ χρειάζεται να απενεργοποιήσουμε το Flash διακομιστή.

  Βασιζόμαστε στην κατανόηση και στην υποστήριξη σας. Ενώ μπορούμε να καταλάβουμε οτι νοιώθετε καταπιεσμένοι ή ακόμα και ενοχλημένοι δεν έχουμε άλλη επιλογή από την διεξαγωγή ενός τέτοιου τεστ στους Live servers, θα πρέπει να σας ζητήσουμε μια μεγάλη χάρη:

  Σας παρακαλούμε να παίξετε Farmerama από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 15:00 και ύστερα στο διακομιστή Unity Web/GL - Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, η έκδοση θα φορτώσει αυτόματα.


  Σας παρακαλούμε θερμά όλοι να παίξετε το παιχνίδι όπως κάνετε κάθε μέρα, ακόμα και να είχατε προβλήματα κατά την διάρκεια του Open beta - σας παρακαλούμε κάντε άλλη μία προσπάθεια. Επίσης αν αντιμετωπίζετε προβλήματα φόρτωσης του Unity/WebGL κατα την διάρκεια του τεστ, προσπαθήστε ξανά, ελέγξτε ξανά τις συχνές ερωτήσεις - https://board-el.farmerama.com/threads/Συχνές-ερωτήσεις-για-farmerama-unity-webgl-open-beta-Σεπτέμβριος-2020.29790/ - υπάρχουν αρκετές συστάσεις πως μπορεί να δουλέψει - και προσπαθήστε ξανά. Έχετε υπόψη σας οτι η διάρκεια φόρτωσης είναι μεγαλύτερη από όση έχετε συνηθίσει. Μην διακόψετε την διαδικασία φόρτωσης. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

  Γνωρίζουμε οτι ίσως παρουσιαστούν προβλήματα ανταπόκρισης εκείνη την περίοδο και ζητούμε ειλικρινά συγνώμη εκ των προτέρων για τα προβλήματα που θα προκύψουν αλλά θα γυρίσουμε πίσω στην Flash έκδοση μόλις το τεστ ολοκληρωθεί, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 15:00


  Δεν θα πρέπει να φοβάστε ή να ανησυχείτε τόσο πολύ για αυτό. Ίσως αν διαβάσετε ξανά την επίσημη ανακοίνωση εδώ - https://board-el.farmerama.com/threads/to-open-beta-διαθέσιμο-από-τις-30-Σεπτεμβρίου.29791/ - να σας λυθούν κάποιες απορίες
  Γνωρίζουμε οτι είναι μια χρονοβόρα διαδικασία αλλά είμαστε πολύ κοντά στην γραμμή τερματισμού και με την βοήθεια σας να παίζετε στο Unity/WebGL ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά. Μην ξεχνάτε : To Flash θα καταργηθεί το τέλος του 2020.


  Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν Farmerama όταν το Flash καταργηθεί. Μια εναλλακτική λύση για το Unity/WebGL είναι στην τελική φάση και θα δοκιμαστεί από τους συντονιστές μας τις επόμενες ημέρες και μόλις θα είμαστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα, θα σας το παρουσιάσουμε. Μείνετε συντονισμένοι!

  Τέλος, γνωρίζουμε πλήρως ότι πολλοί από εσάς θα απογοητευτείτε ή θα θυμώσετε λόγω της κακής χρονικής συγκυρίας. Το δρώμενο Θερισμού και το δρώμενο Φραπέ ολε ξεκινάνε την Τετάρτη και για μερικούς από εσάς το δρώμενο θερισμού είναι ΤΟ δρώμενο της χρονιάς. Γνωρίζουμε οτι μερικοί από εσάς θα νοιώσετε παραμελημένοι. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε την έναρξη των δρώμενων από τις 15:00 στις 19:00 το οποίο θα σας εξασφαλίσει 4 ώρες προετοιμασίας . Δε είμαστε σε θέση να σας αποζημιώσουμε πλήρως αλλά θα δώσουμε ένα bonus κωδικό την Τετάρτη που θα σας βοηθήσει στην έναρξη των δρώμενων.

  Σαν μια μικρή ώθηση, θα σας ετοιμάσουμε ένα επιπλέον μικρό Bonus κωδικο για την διάρκεια του τεστ. Θα σας το ανακοινώσουμε την Τρίτη την ώρα που θα ξεκινήσει το τεστ.  Περιμένουμε τα σχόλια σας και τις ερωτήσεις σας σε αυτό το νήμα
  https://board-el.farmerama.com/threads/Κουβεντούλα-για-το-24ωρο-τεστ-στο-unity-webgl.30137/#post-214935

  Σας ευχαριστούμε ξανά για την υποστήριξη σας, την κατανόηση σας και την πίστη σας - Το εκτιμάμε!  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει σε misirli, Katerina56, Lina123 και 10 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.