Σεντούκια στην κρυψώνα των πειρατών

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την alexmasou, 4/2/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexmasou

alexmasou Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Χαίρεται, θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει μια λίστα με τα σεντούκια της κρυψώνας των πειρατών και τα διακοσμητικά που περιέχει το κάθε ένα από αυτά ;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Αν πατήσεις το i που βρίσκεται πάνω δεξιά, μπορείς να δεις τι περιέχει το κάθε σεντούκι.

Screenshot_20230204-081905.png

3. alexmasou

Καλησπέρα και πάλι, εννοούσα αν υπάρχει κάποια λίστα με το πόσα σεντούκια υπάρχουν και τι περιέχει το κάθε ένα;

4. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Την λίστα τι να την κάνεις όταν μπορείς να δεις αυτό που θέλεις πατώντας το θαυμαστικό πανω και δεξια από το σεντούκι;
    Αυτό που θες δες το εδώ, upload_2023-2-4_22-8-50.png αν κάνεις αυτό που σου είπαμε πιο πάνω.

5. alexmasou

Νομίζω είτε δεν καταλάβατε καλά εσείς ή εγώ ήμουν ασαφής, η ερώτησή μου είναι αν μπορώ κάπου να δω πόσα διαφορετικά σεντούκια υπάρχουν στην κρυψώνα των πειρατών, και στη συνέχεια τι περιέχει το καθε ένα.

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Αυτά που βλέπεις,ένα ένα ξεχωριστά,ένα κάθε φορά,τυχαία κάθε φορά,είναι το περιεχόμενο των σεντουκιών.
    Είναι 8 διαφορετικά διακοσμητικά και επομένως 8 στον αριθμό διαφορετικά σεντούκια.
    ΚΑΙ δεν υπάρχει λίστα γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.