Σεληνοφωτος

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την sam100, 14/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. sam100

sam100 Νέος ειδικός

Γεια σας μετα από καιρο ξαναχρησιμοποιώ το παιχνιδι και εχω καποιες απορριες (και εκτος από τις παρακατω με τον καιρο μπορει να μου δημιουργηθουν και άλλες )
    τι είναι το σεληνόφωτος ?
    για ποσο καιρο θα υπαρχει ?
    γιατι δεν μπορω να βαλω χωραφια εκει ?

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Η έκταση Σεληνόφωτος είναι μια μόνιμη λειτουργία του παιχνιδιού πλέον. Αποτελείται από διάφορες επιμέρους εκτάσεις, όπου κάποιες ανοίγουν κάθε μήνα κατά τη διάρκεια του δρώμενου της Πανσελήνου και εκεί μπαίνουν τα χωράφια. Στην έκταση Στοιχειωμένη έπαυλη όμως που είναι μόνιμα ανοικτή, τοποθετούνται μόνο διακοσμητικά της πανσελήνου. Μπορείς να διαβάσεις εδώ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Νέα-έκταση-Δάσος-μανιταριών.22187/

3. sam100

sam100 Νέος ειδικός

ευχαριστω πολύ απλα παρολο που διαβασα εκει που με στειλατε παλι δεν καταλαβα ..χωράφια γινεται να φυτεψω γιαλιγες μερες κάθε μηνα κατά την διαρκεια του δρωμενου της πανσεληνου ....και όταν τα φυτεω τοτε μεχρι ποτε θε μεινου ..θα τα εχω για παντα κανονικα εε ??
    και μπορω καννικα χωράφια με σανο και καλαμποκι πχ ή αλλα ειδκια χωράφια

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλησπέρα,
    τα χωράφια είναι τα ίδια όπως και στην φάρμα. Σε αυτά όμως μπορείς να φυτεύεις μόνο τα φυτά της πανσελήνου. Κάθε ένα φυτό έχει διαφορετικό χρόνο συγκομηδής. Όσο είναι ανοικτή η πανσέληνο μπορείς να φυτεύεις και να μαζεύεις τα φυτά αυτά. Για τα φυτά που δεν θα προλάβεις να μαζέψεις θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη φορά που θα ανοίξει και πάλι η πανσέληνος.

5. sam100

sam100 Νέος ειδικός

καικ αθε φορα που θα ανοιγει η πανσέληνος εγω θα εχω και όλα τα χωράφια που εχω φυτεψει από προηγούμενες φορες πουμσυνεβει η πανσέληνος...δεν χανεται τιποτα ..σωστα ???
    και εκτος από αυτό που σας ρωτησα πειτε μου σας παρακαλω επισης κάθε ποτε συμβαινει η πανεσηληνος εδώ στο παιχνιδι και για ποσες μερες κραταει ?

6. Unicorn*

Τίποτε δεν χάνεται, όπως ακριβώς τα άφησες έτσι θα τα ξαναβρίσκεις.
    Η πανσέληνος ανοίγει περίπου μία φορά τον μήνα και για τη πόσες μέρες διαρκεί θα το γράφει κάθε φορά η επίσημη ανακοίνωση.

7. sam100

sam100 Νέος ειδικός

τελεια !! και κατι ακομα τα ειδικα φυτα που φυτεύουμε εκει ..δηλαδή τα φυτα της πανσεληνου ..που μπορω να τα βρω ??
    και φανταζομαι θα υπαρχουν και ειδικα δεντρα όπως και σταβλοι της πανσεληνου αφου υπαρχουν φυτα της πανσεληνου ..κανω λαθος ???

8. Unicorn*

Θα βρεις δωρεάν τους σπόρους όταν ανοίξει η πανσέληνος. Όλα τα υπόλοιπο θα μπορείς να τα αποκτήσεις από το μαγαζάκι του Γιώργη που υπάρχει στη πανσέληνο δίνοντας φυτά πανσέληνου. Κάνε λίγο υπομονή να ανοίξει η πανσέληνος και θα τα δεις και θα τα καταλάβεις όλα τότε.