Σειρες φασολιας Εδεμ και Ελντοραντο

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την jimisraf1, 22/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημερα...Αγορασα τις 2 σειρες φασολιας,Εδεμ και Ελντοραντο...Εχουν κοινα 3 διακοσμητικα...Την ιδιοφυια του Μουλτιτασκινγκ,μπουκετο λουλουδιων,σκουληκοκοπανημα...Διαφερουν στο 4ο,η μια εχει εκρηκτικο δωρο και η αλλη Τζακ με δωρα...Εχω 2 αποριες...1.Αφου επιτρεπεται να αγορασεις μονο μια φορα το καθε πακετο που εχει το κοινο διακοσμητικο,πως θα συμπληρωσεις και τις 2 σειρες?2.Αν υποθεσουμε οτι επιτρεποταν η αγορα των διακοσμητικων 2 φορες,θα στοιχιζαν οι 2 σειρες,μαζι με την αγορα των πακετων 10Χ3,79=37,90 ευρο?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Κατα καιρούς μπαίνουν σε προσφορά τα συγκεκριμένα πακέτα και μπορείς να πάρεις αυτά που σου λείπουν ώστε να συμπληρώσεις τις σειρές συννέφων. Υποθετικά, αν μπορούσες να αγοράσεις και τις δυο σειρές συννέφων μαζί με τα διακοσμητικά τους θα κόστιζαν όσο αναφέρεις, 3,79 ευρώ x10

3. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημερα Κατερινα μου...Σ ευχαριστω...Μαλλον πρεπει να εχω καποια διακοσμητικα απο αυτα,αλλα δεν μπορω να τα βρω,μεσα στα απειρα που υπαρχουν...Θα απευθυνθω για βοηθεια στην υποστηριξη για να μη σας παιδευω...Βεβαια η υποστηριξη δεν ειναι τοσο πολυτιμη και διαφωτιστικη οπως εσεις τα εξαιρετικα κοριτσια,οι συντονιστριες...Απλα απανταει, το εχεις ψαξε στα υπαρχοντα σου...Τουλαχιστον θα μαθω αν τα εχω...Καλη συνεχεια σε οτι κανεις...

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.