Σειρά συννέφων από την γιορτή του κάστανου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την elenigri, 25/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

σνορκελ θα ήθελα να μάθω αν σταμάτησε αυτό με τα τριαντάφυλλα η συνεχίζει και κάποιοι να βολεύονται σας παρακαλώ θέλω μια
    απάντηση

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 25/11/14
    Αρέσει στον/ην ath.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "βολεύονται"
    Επίσης δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αλλωστε δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση για κάποια αλλαγή.
    Σε αυτό το σημείο όμως να σου επισημάνω οτι αν έχεις απορίες μπορείς να ρωτήσεις στις κατάλληλές ενότητες. Δυστυχως δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε καμία επόμενη ερώτηση σε αυτή την συζήτηση.

3. elenigri

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "βολεύονται"
    Επίσης δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αλλωστε δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση για κάποια αλλαγή.
    Σε αυτό το σημείο όμως να σου επισημάνω οτι αν έχεις απορίες μπορείς να ρωτήσεις στις κατάλληλές ενότητες. Δυστυχως δεν θα μπορέσω να απαντήσω σε καμία επόμενη ερώτηση σε αυτή την συζήτηση.

σνορκελ εχεις δώσει πολλές απαντήσεις εδώ γιατι οχι άλλη μια?
    εδω δεν ειναι συζήτηση για το ιβεντ κάστανου?
    θα αλωνίζουμε το φόρουμ για να ρωτάμε?
    για το <<βολεύονται>> δεν την ξέρετε σαν λέξη η σαν νόημα?
    ξέρετε τι εννοώ και οπως πάντα οι διπλωματικές απαντήσεις μήπως να μας δείρετε κιόλας η μήπως να ζητήσουμε συγνώμη για την αναστάτωση????

Αρέσει στους ath και graganta.
  4. -Snorkel-

Αναγνωρίζω μια επιθετική συμπεριφορά εκ μέρους σου και ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω το λόγο.
    Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις γιατί τόσος θυμός πρός τους παίκτες που έχουν κερδίσει την σειρά συννέφων;

Σας είπαμε οτι υπάρχει πρόβλημα και δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει.
    Επίσης προσωπικά σας είπα οτι ήταν δικό μας λάθος αυτό και δεν νομίζω ούτε να σας ρίξαμε ευθύνες ούτε να σας κατηγορήσανε για κάτι.

Όσοι παίκτες έκαναν το event και έχουν κερδίσει αυτή την σειρά, μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Το ίδιο ισχύει και για εσένα. Το ότι δεν την έχεις κερδίσει ακόμα, δεν σημαίνει οτι πρέπει να κατηγορούμε τους παίκτες που την έχουν κερδίσει.

Μήπως να μου δείξεις κάποια ανάρτηση με την οποία σας ρίξαμε ευθύνες για το πρόβλημα που έχει προκύψει;

Δεν μου αρέσει καθόλου να χρησιμοποιείτε βαρύγδουπες εκφράσεις για να εντυπωσιάσετε τους υπόλοιπους παίκτες εις βάρος μου. Περιμένω λοιπόν μια εξήγση τόσο για αυτή την πρόταση σου όσο και τον λόγο για την επιθετική σου ανάρτηση προς τους παίκτες που κέρδισαν την ομάδα συννέφων.

Επίσης οι κανόνες είναι σαφής. Ερωτησεις απαντιούνται μόνο σε συγκεκριμένες ενότητες και επειδή θα κατηγορηθώ οτι αποφεύγω να σου απαντήσω, εχω μεταφέρω τις αναρτήσεις σου στην κατάλληλη ενότητα.

Αρέσει στους natalia_prod72 και florist1968.
  5. elenigri

σνορκελ δεν εχω τίποτα με αυτούς που τελειώσαν το ιβεντ ήμουν απο τους πρώτους που τους σινεχαρικα
    μην προσπαθείς να εναντιώσεις συμπαίχτες εις βάρος μου το χάρηκα και πολύ μάλιστα.
    ούτε μαζί σου εχω κάτι δεν σε γνωρίζω ουτε θα σε γνωρίσω ποτέ
    δεν προσπαθώ να εντυπωσιάσω κανέναν και δεν είμαι επιθετική με κανέναν δεν ειναι του χαρακτήρα μου
    λάθη κάνουμε ολοι δεν κατηγορώ εσένα για τίποτα
    υπάρχει κάποιο bug εδω και 2 μέρες δεν μπορεί η εταιρία να το διορθώσει? το σταματάει όμως, αυτό μπορεί να το κάνει, εκτός και αν το βρίσκει λογικό κάποιοι να παράγουν φυτά και να παραδίδουν στο ιβεντ αν ηταν κάποιο άλλο ιβεντ δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αλλά στο συγκεκριμένο με ενοχλεί
    έγιναν τόσα σχόλια για αυτο δεν ειναι μόνο το δικό μου
    αυτά, αν το πήρες προσωπικά σου ζητώ συγνώμη αλλά δεν ηταν αυτή η πρόθεσή μου

Αρέσει στον/ην graganta.
  6. -Snorkel-

Νομίζω πως έχω πει δεκάδες φορές οτι δεν είναι εύκολο να διορθωθεί και οτι ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με αυτό. Σας έχω πει επίσης οταν θα έχουμε καποια πληροφορία, θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Το να χαρακτηρίζεις οτι κάποιοι "βολεύονται" θεωρώ οτι δεν είναι και το οτι το πιο ευγενικο.

Επίσης επειδή έχω κατηγορηθεί πολλάκις για αγενής συμπεριφορά θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση:

(είναι ακριβώς η ίδια έκφραση με την οποία απευθύνθηκες σε εμένα χτες)

Αν εγώ έλεγα αυτή την έκφραση σε εσένα, θα έκανες παράπονα για την συμπεριφορά μου ή όχι;
    Περιμένω μια ειλικρινής απάντηση. Σε ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην natalia_prod72.
  7. elenigri

ναι θα με ενοχλούσε αν μου το έλεγες και πολύ μάλιστα
    εχεις δίκαιο ειχα τα νεύρα μου εκείνη την στιγμή, ζήτησα συγνώμη, τώρα τα ειπα τι να κανω??:wuerg:

8. -Snorkel-

Δεν νομίζω ποτέ μου να έχω μιλήσει με αυτό το τρόπο σε κανέναν παίκτη και μάλιστα κανένας συντονιστής ποτέ δεν έχει εκφραστεί έτσι, είτε έχουμε νεύρα είτε όχι. Επειδή απλά έχουμε μάθε να είμαστε ευγενικοί με όλους.
    Είχα κάθε δικαιώμα να σου απαντήσω με το ίδιο ακριβώς ύφος αλλά δεν το έκανα.

Υπάρχει άλλη ερώτηση σχετικά με το θέμα;

Αρέσει στον/ην natalia_prod72.
  9. elenigri

οχι μπορει να κλεισει το θεμα ευχαριστω;)

10. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.