Σειρά Συννέφων

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 11/3/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Πολυ καλή σας ημερα θα ήθελα να σας κανω μια ερωτηση για την σειρα συννέφων (ισως εσεις να γελασετε αλλα εγω επιδει δεν ξέρω γι αυτο σας ερωτω) μια από αυτές τις σειρες ζητανε μανιταροκαλυβες από τις 5 που ζηταει εχω τις 4 δεν εχω αυτή που λεει δεν εφτασε ακόμη η ωρα τι ενοει αυτοσ ο τιτλος και εάν π.χ. ειχα και αυτό το 5 διακοσμητικο αυτή η σειρα θα ητανε ετοιμη για μαζεμα ή όχι ? Στα δρωμενα που εχει σειρεσ συννεφων ειναο μαζι με τα διακοσμητικα η πρεπει να τα μαζεψουμε μετα ? Αυτά σας τα ερωτω γιατι εχει περιπου μια ευδομαδα που ανοιξα την μαγικι φασολια και γιαυτο είμαι ακομη απειρος. σας ευχαριστω που με ανεχτηκατε.

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Ένα ένα λοιπόν.
    Αν είχες και την πέμπτη μανιταροκαλύβα,ναι θα λειτουργούσε η σειρά.
    Στα δρώμενα όταν έχουν σειρές,καποιες φορές παίρνουμε και τη σειρά και τα διακοσμητικά της με την εξέλιξη του δρώμενου.
    Κάποιες άλλες φορές,τα αγοράζουμε με αστερονομίσματα.
    Σιγά σιγά θα τα μάθεις και μόνος σου,αφού τώρα άνοιξες το εναέριο λιβάδι.

3. stelios.kavala

Κατ΄ αρχην χιλια ευχαριστω που μου απάντησες αμέσως και ερωτω [δεν εφτασε η ωρα ακομη] είναι ο τιτλος του 5 διακοσμητικου ? το οποιο μπορω να το αποκτησω απο το παρε-δωσε ? και ναι εχεις δικαιο Κα iocaste1 ότι θα τα μαθω σιγα σιγα

4. iocaste1

Επειδή δεν ξέρω ποιες μανιταροκαλύβες έχεις δεν μπορώ να ξέρω ποια σου λείπει.
    Βάλε το βελάκι σου πάνω στο άδειο σύννεφο και θα σου δώσει το όνομα της.
    Όχι από το πάρε δώσε δεν μπορείς να το βρεις,αλλά μπορεί να βγει κάποια στιγμή με φιορίνια.

5. stelios.kavala

Εχω την καλοκαιρινη την ανοιξιατικη την παγερη και την φθινοπωρινη μανιταροκαλυκαι δεν εχω το δεν ηρθε ακομη η ωρα ετσι δεν είναι?

6. iocaste1

Αυτή που λείπει,όπως και να την λένε δεν την έχεις στα υπάρχοντα σου.
    Βάλε το βελάκι πάνω στο άδειο συννεφο για να δεις το όνομα της.
    Διακοσμητικό με αυτό το όνομα δεν υπάρχει.

7. stelios.kavala

Ευχαριστω για όλα οσα μου ειπες Κα iocaste1 να εισαι πολύ καλα οσο αφορα βαζω το βελακι επανω και μου λεει δεν ηρθε ακομη η ωρα τελος παντων να εισαι και παλι καλα να εχεις ένα καλο μεσημερι και καλο υπολοιπο ααα και σορρυ εάν σε ζαλισα.

8. iocaste1

Παρακαλώ,καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.