Σβησιμο θέματος Δημοσκοπήσεις

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kostis_kar, 4/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kostis_kar

kostis_kar Ανερχόμενος συντάκτης

Γιατι μου σβησατε το θεμα στις δημοσκοπησεις ?????
    που παρεβηκα τους κανονες σας ???
    εθιξα κανεναν και ποιον ????

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Το θέμα της δημοσκόπησης είναι συγκεκριμένο και αφορά τις λειτουργίες του Farmerama.
    Κάθε ανάρτηση εκτός θέματος διαγράφεται σύμφωνα με τους κανόνες του Forum.
    Την γνώμη σου για τα δρώμενα μπορούσες να την γράφεις στην ανάλογη δημοσκόπηση.

3. kostis_kar

Εσεις ο ίδιος ειπατε στην ενοτητα των δημοσκοπησεων <<ότι η γνώμη μας μετράει και επιπλέον ότι θεωρείτε πολύτιμη τη βοήθεια μας ώστε να βελτιώσετε το παιγνίδι>> και τωρα επικαλειστε οτι ειμαι εκτος θεματος και σβηνετε το θεμα μου ??

4. -Snorkel-

Η δημοσκόπηση εχει σαν θέμα

Ποια λειτουργία του Farmerama σας αρέσει περισσότερο;
    Χωριατοροδάνι
    Εναέριο λιβάδι (Μαγική φασολιά)
    Λαϊκή
    Λαχαναγορά
    Χωριατόσπιτο
    Μύλος
    Ταχυδρομείο
    Βιοτεχνική περιοχή
    Δέντρο της σοφίας/Ναό των πιθήκων
    Δεν μπορώ να αποφασίσω

Δεν βλέπω κάπου να αναφέρεται σε δρώμενα και ειδικά στο Δώρο και εμπόριο που αναφέρατε ούτε στην Ανακυκλωσίτα.
    Την γνώμη σας για αυτά τα δρώμενα σας την ζητήσαμε στις 27/01 και πλέον αυτή η δημοσκόπηση έχει λήξει!
    Η δημοσκόπηση αυτής της εβδομάδας είναι για τις συγκεκριμένες λειτουργιές του farmerama
    Οποιαδήποτε ανάρτηση σε αυτή την δημοσκόπηση που είναι εκτός θέματος, διαγράφεται!

5. kostis_kar

δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμενη λειτουργεια κυριε. ψηφισα οπως θα ειδατε και αναφέρθηκα σε γενικές απόψεις που εσεις εχετε ζητησει για την ενοτητα των Δημοσκοπήσεων που προφανως δεν σας άρεσαν τα σχόλια μου και αντι να αφουγκραστείτε τις αποψεις μου επικαλεσθήκατε τους κανονες οπως συνηθίζετε και σβησατε το θεμα μου.

δεν πειραζει, θα αποταθώ στην Εταιρία .

6. -Snorkel-

Υπήρχε δημοσκόπηση στις 27/01 για να σχολιάσεις σχετικά με το πάρε δώσε και την ανακυκλωσίτα. Πλέον αυτή η δημοσκόπηση έχει λήξει και δεν μπορείς να γράφεις την αποψη σου σε οποιαδήποτε δημοσκόπηση βρεις ανοιχτή.

Αν θες να πεις την γνώμη σου σχετικά με τις παραπάνω λειτουργίες , μπορείς ευχαρίστως να το κάνεις και κανείς δεν πρόκειται να διαγράψει την ανάρτηση σου. Ομως απαγορεύεται απο τους κανόνες να γράφετε οτιδήποτε θέλετε σε οποιοδήποτε θέμα.
    Μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη αλλά θα λάβεις την ίδια απάντηση εφόσον οι κανόνες έχουν θεσπιστεί από την Bigpoint και ο κανόνας είναι σαφής : Οποιαδήποτε ανάρτηση εκτός θέματος διαγράφεται.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.