Ανακοίνωση Σας ευχαριστούμε - Bonus Κωδικός

Η συζήτηση στο 'Επίσημες ανακοινώσεις' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 6/6/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Αγαπητοί παίκτες του Farmerama

  Καταρχήν, παίρνουμε την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση σας κατα την διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών.
  Κατανοούμε οτι όλοι έχουν συγκλονιστεί από τα παγκόσμια γεγονότα.

  Κατα δεύτερον, θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον καθένα από εσάς, να μην χάνετε την ελπίδα σας. Μείνετε ασφαλείς, μείνετε θετικοί και ακολουθήστε τους κανόνες της κυβέρνησης σας. Επιπλέον μην ξεχνάτε, μοιράστε αγάπη, όχι μίσος!

  Πέρα από αυτό, θα θέλαμε να σας δώσουμε ένα μικρό update για το μέλλον του Farmerama :
  Όπως ήδη γνωρίζετε, το project του Unity είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει εργαστεί ποτέ η ομάδα του Farmerama και τους τελευταίους μήνες όλοι δίνουν το καλύτερό τους εαυτό με πολλή υπομονή. Ανυπομονούμε να σας παρουσιάσουμε το farmerama σε νέα τεχνολογία.
  Κάναμε κάποια τεστς τις τελευταίες εβδομάδες και θα διορθώσουμε και θα βελτιώσουμε οτιδήποτε πριν να μπορέσετε να το δοκιμάσετε και εσείς. Είναι αρκετή μεγάλη δουλειά αλλά αξίζει το κόπο.
  Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας.

  Τέλος : Ευχαριστούμε όλους τους συντονιστές που μας υποστηρίζουν θερμά αυτό το καιρό! Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βρούμε τις τέλειες λέξεις για να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας με το σωστό τρόπο αλλά ελπίζουμε να εκτιμάτε τους συντονιστές σας με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε και εμείς.

  Και ένα μικρό δώρο : Αν χρησιμοποιήσετε το κωδικό FUTURE θα λάβετε 25 τούρμπο λίπασμα της ζωζώς και 2 εργαλειοθήκες XXL .
  Ο κωδικός είναι ενεργός από τώρα μέχρι την Δευτέρα 8 Ιουνίου 23:59 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά ανα λογαριασμό.


  Σας ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά.

  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει σε nickoikono11, Marinaloren, skias10 και 12 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.