Ρυθμός εμφάνισης αναδυόμενων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 24/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα.
    Μέχρι και σήμερα θεωρούσα, αν και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος, ότι για να αντλήσω περισσότερα αναδυόμενα και ιδιαίτερα στα δρώμενα, θα έπρεπε να έχω κατά τους θερισμούς μου όσους περισσότερους ΠΕ μπορούσα, χρησιμοποιώντας οτιδήποτε θα με βοηθούσε προς την κατεύθυνση αυτή.
    Η επίσημη ανακοίνωσή σας επί του θέματος, έρχεται και μου ανατρέπει όλο αυτό το σκηνικό.
    Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, ο ρυθμός εμφάνισης των αναδυόμενων και στην καθημερινότητα και στα δρώμενα, στηρίζεται αποκλειστικά στον χρόνο και μόνο στον χρόνο ωρίμανσης του κάθε είδους, ασχέτως αν ακολουθήσω τακτικές μείωσης χρόνου. Σωστά;
    Αν ναι, τότε δεν θα πρέπει και η ομάδα του farmerama να αναθεωρήσει την διάρκεια των φυτών στα δρώμενα;
    Το ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο, είναι κάλο. Δεν αργήσατε όμως να το κάνετε;
    Ευχαριστώ.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Ο ρυθμός εμφάνισης των αναδυόμενων εξαρτάται από την αρχικό χρόνο ωρίμανσης του φυτού, ανεξαρτήτως εάν χρησιμοποιείτε νερό, λίπασμα, σούπερ λίπασμα, βιοτεχνικά αγαθά και μπόνους από σειρές σύννεφων.

Για παράδειγμα, ώστε να γίνει πιο κατανοητό πλέον, εάν χρησιμοποιείς τριαντάφυλλο με αρχικό χρόνο 10:48 και ενεργοποιήσεις όλα τα πιθανά μπόνους και εξευγενισμό ώστε ο τελικός χρόνος ωρίμανσης να φτάσει 00:08, θα πάρεις περισσότερα αναδυόμενα από ότι να έβαζες καρότο με νερό που θέλει και αυτό 00:08. Γιατί παίζει ρόλο ο αρχικός χρόνος και όχι ο τελικός.

3. tempelxanas

Εξαιρετικό το παράδειγμα και απόλυτα κατανοητό.
    Η εμφάνιση λοιπόν των αναδυόμενων, εξαρτάται από τον αρχικό χρόνο διάρκειας ολοκλήρωσης του κάθε φυτού, ζώου, προϊόντος κλπ και όχι από τον τελικό και δεν έχει να κάνει με τους ΠΕ που αποκτάς κατά την συγκομιδή.
    Αυτό ίσχυε από την πρώτη κιόλας στιγμή του farmerama ή διαμορφώθηκε στην πορεία;
    Με αφορμή το παράδειγμά σου θα μπορούσες να μου πεις σε παρακαλώ με ποιο τρόπο μπορώ το 10:48 να το κάνω 00:08;
    Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρων.
    Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία: 24/9/15
  4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Ο μηχανισμός εμφάνισης αναδυόμενων λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο από την αρχή, ανεξαρτήτως event ή εργαλείων.

Για τη μείωση χρόνου σε φυτά με τη χρήση βιοτεχνικών αγαθών και εξευγενισμό είναι άλλο θέμα και μπορείς να διαβάσεις εδώ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ας-μιλήσουμε-για-τα-βιοτεχνικά-αγαθά.11019/page-4 υπάρχει συζήτηση και προτάσεις από συμπαίκτες.

Υπάρχει κάποια άλλη ερώτηση πάνω στο αρχικό σου ερώτημα?

5. tempelxanas

Καλημέρα.
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου προσφέρατε, το θέμα μπορείτε να το κλείσετε.
    Πάντως, θεωρώ ότι καθυστερήσατε αρκετά για επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος κι αν δεν γινόταν τόσος λόγος για τα αναδυόμενα στο τελευταίο δρώμενο, Σεπτέμβριος 2015, μπορεί και να μην το κάνατε ποτέ.
    Αν το έχετε ήδη κάνει και δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και σας παρακαλώ να μου υποδείξετε σε ποια ενότητα του forum βρίσκεται.
    Και πάλι ευχαριστώ.

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Οι συντονιστές έχουν υποχρέωση να βάζουν στις επίσημες ανακοινώσεις, ότι τους δίνεται εντολή να κάνουν.
    Ετσι και έγινε.
    Παρόλα αυτά στο παρελθόν κάποιοι παλαιότεροι παίκτες το είχαν επισημάνει σε κουβεντούλες το θέμα με τα αναδυόμενα.

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην _Lisy_.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.