Ρουνα ΄τα γλυκα μωρακια΄

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την siourdistan, 11/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. siourdistan

siourdistan Τακτικός στο φόρουμ

γεια σας
    εχω ενεργοποιησει τη ρουνα τα γλυκα μωρακια αλλα τωρα που κανω εκτροφη κουνελιων παιρνω μονο 1 καφε. και τι σημαινει οτι λαμβανω περιστασιακα ενα ζωακι?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Η ρούνα σου δίνει 20% πιθανότητες να πάρεις ένα επιπλέον ζώο εκτροφής από τις εκτροφές ή 4 απλά ζώα.
    Αυτό σημαίνει οτι στις 100 εκτροφές, μόνο στις 20 θα πάρεις επιπλέον ζώα

3. siourdistan

στις 10 εκτροφες που εκανα πηρα σε μια μονο 2 καφε. αυτο ηταν ολο!

4. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

θα μπορούσες να μας εξηγήσεις εσύ τι ακριβώς περιμένες να πάρεις από τις 10 εκτροφές?

5. siourdistan

αυτο που νομιζω οτι λεει, 4 κανονικα ζωα(τουλαχιστο 2 φορες,γιατι μη μου πειτε οτι ετυχε κ θα μου τα δινε μαζεμενα μετα την ενδεκατη φορα) ή ενα αλλο λαγο εκτροφης ανωτερου επιπεδου

6. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Η πιθανότητα του 20% είναι σε κάθε εκτροφή. Οι πιθανότητες δεν λειτουργούν όπως αναφέρεις. Μπορεί στις 10 ή και 20 ή και περισσότερες να μην λάβεις τα παραπάνω.Μπορεί και να λάμβανες περισσότερα. Σε καθε μία ξεχωριστη εκτροφή εχεις εκ νέου την πιθανοτητα 20%. Το ποσοστό αυτο διαομορφώνεται με μεγάλο αριθμό εκτροφών.Ναι μπορει να τα έδινε μαζεμένα όχι απαραίτητα μετα την ενδέκατη μονο αλλα και ίσως και αργότερα.

7. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Ο παίκτης δεν έχει ανταπαντήσει και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.