Ροδάνι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την .[agrotis]., 31/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .[agrotis].

.[agrotis]. Νέος ειδικός

Λαμβάνω και εγώ στο ροδάνι συνεχώς τα ίδια και τα ίδια δώρα.

Μπορεί το τρομπατόδενδρο xxl να έχει μεγάλη τιμή, αλλά οι τρομπέτες αγγέλων έχουν εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Συνεπώς τι να τα κάνω τα 15 xxl τρομπατόδενδρα;

Γενικά το ίδιο συμβαίνει με όλα τα δενδρύλια, και τους μυστηριώδεις στάβλους.
    Ανεξάρτητα από το εάν τα αγοράσεις ή τα λάβεις ως αμοιβή σε δρώμενα λαμβάνω συνεχώς τα ίδια και τα ίδια δένδρα ή στάβλους.
    Είμαι επίπεδο 93 και ακόμα λαμβάνω ως δώρα δένδρα και στάβλους χαμηλού επιπέδου.
    Νομίζω ότι δεν έχω πια κανένα ενδιαφέρον να τα λαμβάνω από δρώμενα ή να τα αγοράζω εάν δεν αλλάξει κάτι.

Αρέσει στους Shamino και dalaveri.
  2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Μπορείς σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις πότε ήταν η τελευταια φορά που κέρδισες τρομπετόδεντρο χχλ από το ροδάνι; Γιατί αυτά όπως εχουμε εδώ και πολυ καιρό ενημερώσει έχουν αφαιρεθεί.

Όσον αφορά τα μινι δρώμενα ,μυστηριώδη δενδρύλλια και στάβλοι,κάθε φορά αναφέρουμε ποια είναι τα πιθανά αποτελέσματα. Είναι θέμα τύχης και πιθανοτήτων. Είναι καθαρα στην επιλογή του παίκτη αν θέλει και πόσα να αγοράσει.

Τέλος δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το ερώτημα σου.

3. .[agrotis].

.[agrotis]. Νέος ειδικός

έλαβα την απάντηση ότι είναι θέμα τύχης ποιο αντικείμενο θα κερδίσεις από δενδρύλλια ή στάβλους.

Είναι όντως επιλογή του κάθε πάιχτη να επενδύει τα χρήματα του σε τύχη. Απλά να το ονομάσουμε τυχερό παίγνιο ώστε να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Μπορείτε να κλεισετε το θέμα

Αρέσει στους Shamino και dalaveri.
  4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Το farmerama δεν είναι τυχερό παίγνιο. Θα σε παρακαλούσα λοιπον να είσαι λιγο πιο προσεκτικός στις εκφρασεις σου απλά και μονο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Έχει και στοιχεία που στηρίζονται στην τύχη αλλά που αυτά δεν είναι υποχρεωτικά και φυσικά που και χωρίς αυτά μπορείς να συμμετέχεις στο παιχνίδι.

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.