Πόντοι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την deva1970, 21/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. deva1970

deva1970 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλή σας μέρα
    Είχα καιρό να μπω στο παιχνίδι και στο φόρουμ λόγω έλλειψης χρόνου Όχι ότι έχω ενθουσιαστεί με κάποια καινούργια που έχουν προστεθεί! Όπως τις "περιβόητες" (όπως κατάλαβα) μπανάνες Μπήκα λοιπόν στο φόρουμ μήπως και βρω κάποιον άλλον τρόπο να τις κερδίσω γιατί δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσω σε κάποιες αποστολές Πρόσεξα λοιπόν στην αρχική σελίδα εκεί που αναφέρονται τα στοιχεία μου στο μικρό τετραγωνάκι δεξιά κάτι για ... πόντους Δεν έδωσα σημασία κι είπα θα το ψάξω κάποια στιγμή αργότερα κι ίσως να το έχω ξανακάνει τις προηγούμενες μέρες γιατί νόμιζα ότι ήταν πχ πόντοι όπου τα μέλη κερδίζουν κάτι όταν συμπληρώσουν κάποιο σεβαστό αριθμό Στην αναζήτηση μου λοιπόν για τις μπανάνες βρήκα το εξής κείμενο:
    "Διαβάσουμε κάθε ανάρτηση σας και ήδη έχουμε προωθήσει τα σχόλια σας όπως κάνουμε κάθε φορά.

Θα θελαμε όμως να σας υπενθυμίσουμε τους κανόνες

Η ζωή του παιχνιδιού είσαι εσύ και ολόκληρη η κοινότητα. Για αυτό το λόγο η γνώμη σου και τα σχόλιά σου μας είναι πολύ σημαντικά και πάντα ευπρόσδεκτα. Ακόμα και στην περίπτωση παραπόνων αναγνωρίζουμε μια καλή ευκαιρία, να καλύπτουμε στο μέλλον τις επιθυμίες των χρηστών καλύτερα και πιο εύστοχα.

Έχε όμως υπόψιν σου, ότι και σε αυτή την περίπτωση απαιτείται ευγένεια! Εκκλήσεις απεργίας, υβριστικά και προσβλητικά σχόλια απευθυνόμενα σε συνεργάτες ή και άλλους χρήστες όπως επίσης και εκκλήσεις ότι οι συμπαίκτες σου πρέπει να αλλάξουν το παιχνίδι, αποτελούν απόλυτο ταμπού. Τέτοιου είδους εκκλήσεις δεν ανήκουν στο forum και για αυτό θα απομακρύνονται άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο βλάπτεις ουσιαστικά μονάχα τον εαυτό σου, καθότι εμείς δε δίνουμε σημασία σε χυδαία σχόλια.

Για αυτό σε παρακαλούμε να χρησιμοποιήσεις έναν ουδέτερο τόνο, με τον οποίο εκφράζεις την άποψή σου. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να ασχοληθούμε με το ζήτημά σου και να σε βοηθήσουμε, λύνοντας έτσι όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα.
    Click to expand...
    Πλέον κάθε προσβλητική ανάρτηση απευθυνόμενη στους συνεργάτες της BP θα διαγράφεται με τους αντιστοιχους πόντους ποινής
    Προσβολή ελαφριάς μορφής (προς συντονιστές, υπαλλήλους της Bigpoint κλπ) = 10 πόντοι
    Προσβολή άλλων χρηστών/μελών της ομάδας = 20 πόντοι
    Βαριάς μορφής προσβολές = μόνιμος αποκλεισμός. "

Μετά από αυτό έχω μία απορία.
    Μήπως θα μπορούσα να ενημερωθώ παρακαλώ, με ποιο τρόπο απέκτησα 10 πόντους που όπως αναφέρετε είναι για "Προσβολή ελαφριάς μορφής (προς συντονιστές, υπαλλήλους της Bigpoint κλπ)" τη στιγμή που έχω να μπω στο παιχνίδι ίσως και χρόνο κι όταν έμπαινα οι αναρτήσεις μου θα ήταν για ερωτήσεις και προβλήματα που αντιμετωπίζω στο παιχνίδι και το βασικότερο, ότι δεν είναι καθόλου ο δικός μου τρόπος έκφρασης, το να προσβάλλω γενικά, πόσο μάλλον συντονιστές που προσπαθούν να βοηθήσουν και σίγουρα δεν θα προκαλέσουν ώστε να απαντήσεις με παρόμοιο τρόπο?

ΥΓ Ελπίζω το θέμα μου να μην βρίσκεται σε λάθος μέρος στο φόρουμ Αν ενοχλεί παρακαλώ ας διορθωθεί. Ευχαριστώ

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Σε αυτόν τον λογαριασμό δεν υπάρχει κάποια ποινή. Αν θες μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη με τον λογαριασμό που έχει την ποινή, όπως ισχυρίζεσαι, για να το ελέγξουν.

3. deva1970

Οκ ευχαριστώ πολύ
    Θα επικοινωνήσω γιατί δεν είναι απλά ισχυρισμός
    ----------
    Μηνύματα 1
    Μου αρέσει 0
    Πόντοι 10
    Εκτός αν δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά
    Και πάλι σ΄ευχαριστώ για την απάντηση

αφαίρεση εξωτερικού συνδέσμου

4. -*thumbelina*-

Οι πόντοι αυτοί δεν είναι πόντοι ποινής ή προειδοποίησης αλλά πόντοι τρόπαιων. Ανάλογα με τα ποστ που κάνεις στο φόρουμ, παίρνεις πόντους. Δεν χρησιμεύουν σε κάτι.

5. deva1970

Α οκ Το είχα καταλάβει λάθος τελικά
    Να σαι καλά σ΄ευχαριστώ

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.