Πόντοι προειδοποίησης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 21/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Πριν από λίγο είδα στο προφίλ μου ότι δώσατε πόντους προειδοποίησης και ένα μήνυμα στα εισερχόμενα μου, σχετικά με την εικόνα avatar που έχω εδώ και καιρό αναρτημένο, περι πνευματικών δικαιωμάτων, κλπ.
    Εξηγήστε μου παρακαλώ τι συνέβη.
    Ευχαριστώ.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η προειδοποίηση που έλαβες ήταν σαφής.
    Καθώς λοιπόν λάβαμε καταγγελία οτι το αβατάρ σου υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα (υπάρχει και η ένδειξη copyright στο κάτω μέρος, σε ειδοποιήσαμε να την αφαιρέσεις πριν απο οποιαδήποτε ανάρτηση σου.
    Αφενός δεν άλλαξες το αβαταρ σου αλλά και μάλιστα έκανες ανάρτηση χρησιμοποιώντας την ίδια εικόνα.

Με αυτή την ανάρτηση , δημόσια, σου λέμε οτι η Bigpoint δεν φέρει καμία ευθύνη για την καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων και οι κυρώσεις επιβαρύνουν εσένα, σύμφωνα με τους ΓΟΧ.

Με την επόμενη ανάρτηση σου όμως θα αποκλειστείς , για να είμαστε και εμείς καλυμμένοι.

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Η καταγγελία είναι επίσημη ή ανεπίσημη;
    Επίσης θα σε παρακαλέσω να αφαιρέσεις τα κενά απο την υπογραφή σου γιατί ενώ η εικόνα είναι μέσα στα πλαίσια των κανόνων, με τα κενά που έχει απο πάνω υπερβαίνει τους κανόνες.
    Η μόνη ειδοποίηση που έλαβα ήταν από τoν/την thumbelina και ήταν αυτή. Να διορθώσω τα διαστήματα από επάνω στην εικόνα της υπογραφής. Για ποια άλλη ειδοποίηση μιλάτε;
    Να το αφαιρέσω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εκτός του avatar, υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να αφαιρέσω;
    Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου από το forum γίνεται; Θα το ήθελα πολύ.

4. -Snorkel-

Εχεις λάβει ειδοποίηση στα εισερχόμενα σου

Η ειδοποίηση αναφέρεται στη εικόνα του προφίλ σου και όχι στην υπογραφή σου.
    Η κυρία thumbelina αναφερόταν στην υπογραφή σου.

Δεν το είχαμε προσέξει οτι το αβαταρ σου υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα μέχρι που έγινε αναφορά από συμπαίκτη σου και αμέσως σε ενημερώσαμε να προβείς στην αφαίρεση της.

Απενεργοποίηση του λογαριασμού σου μπορείς να το ζητήσεις από την υποστήριξη.

5. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Στο forum, πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν τέτοιου είδους avatar. Από που βγάλατε το συμπέρασμα ότι το δικό μου υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα; Ένα σκέτο σκιτσάκι είναι, που κυκλοφορεί ελεύθερα στον χώρο του διαδικτύου.
    Προσωπικά, δεν είχα καμία πρόθεση να παραβώ τον κανονισμό περί πνευματικών δικαιωμάτων, ούτε να βάλω σε "κίνδυνο" τον εαυτό μου και την εταιρεία. Το σχετικό εισερχόμενο που αναφέρετε, δυστυχώς, δεν έπεσε στην αντίληψή μου έγκαιρα, ώστε να κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις. Τώρα πιστεύω ότι είμαι καθ΄όλα νόμιμος.

Τελευταία επεξεργασία: 22/12/15
  6. -Snorkel-

Ώπως σου είπα και στην προηγούμενη μου ανάρτηση, το δικό σου αβαταρ ειχε το λογοτυπο copyright.
    Και επειδη αναφέρεις οτι κυκλοφορουν πολλες τετοιες εικόνες, σε παρακαλούμε να μας υποδείξεις ποιοι παικτες του φορουμ μας χρησιμοποιουν γραφικα με copyright.

7. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Εγώ; Να σας υποδείξω εγώ ποιοι παίκτες του φόρουμ χρησιμοποιούν τέτοιου είδους αβαταρ; Ποτέ!!
    Μου είναι ιδεολογικός αντίθετο. Δεν θα πέσω ποτέ τόσο χαμηλά.
    Η Κα thumbelina, όταν μου έκανε την υπόδειξη για το στοιχείο της υπογραφής μου, που σημειωτέον αμέσως διόρθωσα, γιατί δεν μου ανέφερε και για το αβαταρ; Εκεί δίπλα ήτανε. Δεν είχα κανέναν απολύτως λόγο, αν μου το ανέφερε, να μην το διορθώσω και αυτό. Γιατί να μπω σε περιπέτεια, όταν θα μπορούσα να την αποφύγω;
    Επειδή το θέμα αρχίζει να με κουράζει, δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Αν είναι και κάτι άλλο που πρέπει να διορθώσω, αφαιρέσω, σας παρακαλώ να μου το υποδείξετε.
    Καλή συνέχεια και καλές γιορτές.

ΥΓ. Στην υποστήριξη μπορώ να πληροφορηθώ και το nickname του "καλοθελητή" συμπαίκτη/συμπαίκτριας μου;

Τελευταία επεξεργασία: 22/12/15
  8. -Snorkel-

Οπως και εσύ ο ίδιος ισχυρίζεσαι, δεν νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσεις το Nickname του παίκτη. ;)
    και επίσης θα σε παρακαλούσα να αφησεις τους χαρακτηρισμούς αυτούς εκτός φόρουμ.

Σου ζητήσαμε διακριτικά και μέσω ιδιωτικής συνομιλίας να αφαιρέσεις το αβαταρ σου. Ήταν υπόθεση 10 δευτερολέπτων.
    Εσύ αποφάσισες να του δώσεις μεγάλες διαστάσεις και δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό.

Η Κα Thumbelina σου έκανε παρατήρηση οταν αντιληφθήκαμε οτι η υπογραφή σου παραβαίνει τους κανόνες. Δυστυχώς το αβαταρ σου δεν έπεσε στην αντίληψη μας.

Οχι μόνο η εικόνα σου είχε copyrights αλλά και εξωτερικό σύνδεσμο, κατι το οποίο απαγορεύεται ρητώς.

Τέλος να σε ενημερώσω οτι δεν σε ανάγκασε κανείς "να πέσεις χαμηλά"
    Αυτή είναι δουλειά των συντονιστών άλλωστε και δεν θεωρούμε οτι η επιβολή των κανόνων είναι τόσο προσβλητική δουλειά όσο εσύ θέλεις να της χαρακτηρίσεις.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.