Πόντοι μαρμελαδοποιού

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 2/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα :)
    Ήθελα να ρωτήσω το εξής,
    Είδα από την αρχή στους πίνακες ότι δεν υπάρχει για το μαρμελάδικο το αντίστοιχο προϊόν για πόντους μαρμελαδοποιού, όπως πχ είναι η "σύνθεση λουλουδιών για το γαμήλιο τραπέζι" στον ανθοπώλη.
    Εδώ και αρκετές μέρες, ψάχνω το κατάλληλο βιοτεχνικό για να το καταναλώνω για άνοδο επιπέδου στο μαρμελάδικο.
    Έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει με πολλούς ΠΕ όπως πχ πανδαισία μπανάνα μελιού, τσαντί ντομάτας, τη χειμωνιάτικη μαρμελάδα δοκίμασα, τη μαρμελάδα ραβέντι....
    Αλλά ότι και να καταναλώνω, η μπάρα στο επίπεδο 2 δε λέει να ανέβει σημαντικά.
    Μήπως υπάρχει κάποιος πίνακας που να δείχνει πιο είναι το πιο δυνατό βιοτεχνικό (για άνοδο επαγγέλματος) σε όλα τα επαγγέλματα;;

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

3. eeelenaki

Μάλλον δεν καταλάβατε την ερώτησή μου...
    Αυτούς τους πίνακες τους βλέπω καθημερινά.
    Είδα ότι μέσα δεν υπάρχει προϊόν για άνοδο μαρμελαδοποιού δλδ που να δίνει πόντους στον μαρμελαδοποιό.
    Έστι άρχισα να δοκμάζω ότι ακριβότερο, ότι δίνει περισσότερους ΠΕ μήπως και ανέβω λίγο. Αλλά τελικά η μπαρίτσα λίγο ανεβαίνει.
    Ρωτάω λοιπόν αν υπάρχει κάποιος πίνακας που να μας λέει με ποιό προϊόν αν το καταναλώσουμε με το χράκι, θα μας ανεβάσει καλύτερα σε κάθε επάγγελμα ξεχωριστά.
    πχ στον Αρτοποιό, μετά από δοκιμές, διαπίστωσα ότι η τάρτα της πίνικι πάϊ ανεβάζει σημαντικά τη μπάρα.
    Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι πίνακες ζητάω, και αν υπάρχουν.

4. .*Hazel*.

Νομίζω πως κατάλαβα καλά την ερώτηση σου και σου έδωσα τις συχνές ερωτήσεις που λένε πόσους πόντους παίρνεις από την κατανάλωση των βιοτεχνικών
    απόσπασμα από συχνές ερωτήσεις
    Βελτίωσε τις ικανότητες σου : κατανάλωσε το συγκεκριμένο προϊόν για να κερδίσεις πόντους και να ανέβεις γρήγορα επίπεδο επαγγέλματος
    κατανάλωση συνταγής 1ου επιπέδου : 25
    κατανάλωση συνταγής 2ου επιπέδου : 50
    κατανάλωση συνταγής 3ου επιπέδου : 100
    κατανάλωση συνταγής 4ου επιπέδου : 180
    κατανάλωση συνταγής 5ου επιπέδου : 270

5. eeelenaki

αυτό όμως είναι μόνο για τον μαρμελαδοποιό και επίσης όποιο από τα δύο που έχει στο 5ο επίπεδο και αν καναλώσω τους ίδιους πόντους θα μου δώσουν;;; δλδ 270?
    το ίδιο όμως συμβαίνει και στον αρτοποιό. Δεν υπάρχει προϊόν για πόντους αρτοποιού.
    Πού θα κοιτάξω για τι είναι καλύτερο;;;

ααα συγνώμη μήπως αυτά που δείνετε είναι για τον αρτοποιό;;;
    Συγνώμη αλλά τα έχω μπερδέψει λίγο.
    Βοηθήστε με σας παρακαλώ.

6. .*Hazel*.

Οι Σ.Ε. που σου έδωσα είναι για τις βασικές λειτουργίες των επαγγελμάτων, όχι μόνο του μαρμελαδοποιού
    Οι ίδιοι πόντοι ισχύουν και για τα βιοτεχνικά των άλλων επαγγελμάτων
    Δεν υπάρχει βιοτεχνικό ούτε στο μαρμελαδοποιό ούτε στον αρτοποιό που να δίνει πόντους επαγγέλματος

7. eeelenaki

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Μπερδεύτηκα επειδή επάνω δείχνει την εικόνα με την πίτα.
    Σας ευχαριστώ και πάλι.
    Καλή σας μέρα.

8. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.