Πόντοι από μπάρα στοργής

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την rixainrempite, 8/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Καλήμερα.
    Θα ενοχλήσω και πάλι για μια απορία μου.
    Όταν στέλνω στον μαθητή μου κάποιο δώρο, κερδίζω 5 πόντους στοργής. Δικαίωμα αποστολής δώρου, έχω μόνο μία φορά κάθε μέρα.
    Στην μπάρα στοργής μπορούν να προστεθούν κι άλλοι πόντοι απο την επικοινωνία μαζί του μέσω μηνυμάτων.
    Στο ποστ που μου δώσατε να δω στην προηγούμενη ανάρτησή μου, διάβασα το εξής:

Η δεύτερη μπάρα είναι η μπάρα στοργής. Για το πρώτο μήνυμα καθέ ημέρας που θα στέλνεις στον μαθητή σου θα λαμβάνεις 5 πόντους.

Αυτό σημαίνει ότι τα άλλα μηνύματα που θα χρειασθεί να του στείλω για το υπόλοιπο της ημέρας είναι άποντα;

Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία: 8/12/15
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Ναι 5 πόντους στοργής μπορείς να πάρεις μόνο από το πρώτο μήνυμα που θα στείλεις.
    Από τα άλλα δεν παίρνεις

3. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ααααααα..... με "ρίχνεται" και με ρίχνεται άσχημα.
    Με τους μαθητές μου επικοινωνώ τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα. Με τον τρόπο αυτό τους έχω αποκλείσει από το να μπαίνουν στο φόρουμ και να σας "ζαλίζουν" όπως ζαλίζουν εμένα.
    Θα το κόψω. Θα τους στέλνω στο φόρουμ.
    Καλή συνέχεια.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Εννοείται πως δεν μας ζαλίζει κανένας νέος παίκτης που έχει κάποια απορία και δεν έχει καταλάβει τις συχνές ερωτήσεις
    Δεν είμαστε εδώ για να απαντάμε μόνο σε δασκάλους αλλά και μαθητές
    Καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.