Πως χρησιμοποιούνται τα χρονόμετρα?

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kostas1469, 28/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kostas1469

kostas1469 Αρχάριος στο φόρουμ

Πάτησα πάνω στο κουμπί "παράκαμψη" για να δω πως μπορώ να μειώσω τον χρόνο των 2 ωρών.
    Δεξιά έχει σβησμένο το "2 φιορίνια" (που είναι φυσικό γιατί έχω μόνο ένα) και αριστερά έχει σβησμένο το "5 χρονόμετρα".

Κοίταξα στον αχυρώνα και έχω 1 μόνο χρονόμετρο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να μειωθεί λίγο ο χρόνος. Διάβασα στις Σ.Ε. πως με κάθε χρονόμετρο μειώνεται σταδιακά ο χρόνος. Μήπως δεν κατάλαβα καλά και πρέπει να έχεις και τα 5 χρονόμετρα για να γίνει ολόκληρη η μείωση των 2 ωρών ?

Ρωτάω γιατί θέλω να ξέρω αν αξίζει να πω στους φίλους μου να μου στέλνουν χρονόμετρα αντί για μπαταρίες...

Αρέσει στον/ην BlackSheep91.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Δες σε παρακαλώ λίγο το #5 στις ΣΕ του ιβέντ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/farmerama.12624/

Το εικονίδιο με τα χρονόμετρα σου δείχνει πάντα πόσα χρονόμετρα χρειάζεσαι για να μηδενίσει ο χρόνος.
    Οταν θα φτάσεις να έχεις υπολειπόμενο χρόνο, αντίστροφης μέτρησης, από 0-20 λεπτά θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το 1 χρονόμετρο που διαθέτεις για να μηδενίσεις το χρόνο.

Γι αυτό σου έχει ανενεργό το εικονίδιο του χρονομέτρου. Γιατί τώρα που ο χρόνος είναι πάνω από 1:40 της ώρας χρειάζεσαι 5 χρονόμετρα για να μηδενίσει, τα οποία και δεν διαθέτεις.

Αρέσει στον/ην BlackSheep91.
  3. kostas1469

kostas1469 Αρχάριος στο φόρουμ

Ευχαριστώ πολύ! Είχα διαβάσει τις Σ.Ε. όπως σου είπα αλλά δεν είχα καταλάβει πως ακριβώς γίνεται η μείωση του χρόνου.

Τώρα που μου εξήγησες κατάλαβα! Να είσαι καλά. Μπορεί να κλείσει το θέμα.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ!
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι! :)
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.