Πως να επεκτείνεις το χωραφι σου;

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την S95C, 14/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. S95C

S95C Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα,

Ειμαι καινουργιος στο παιχνιδι...απο οτι πληροφοριθηκα για να επεκτεινεις το χωραφι σου πρεπει να εχεις 18φιλους....οταν τους αποκτας τι ενεργιες πρεπει να κανεις μετα;Που βρισκω στο παιχνιδι το ''κουμπι'' της επεχτασεις;

Σας ευχαριστω,
    Χρηστος

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Για να καθαρίσεις το άγριο λιβάδι θα πρέπει να προσκαλέσεις 12 συμπαίκτες σου. Μπορείς να αναζητήσεις γείτονες στο φόρουμ και για να στείλεις πρόσκληση πατας το ανθρωπάκι με το + (τελευταίο εικονίδιο) στην δεξιά μπάρα της φάρμας σου και μετά το εικονίδιο "προσκάλεσε έναν εγγεγραμένο αγρότη" και βάζεις το όνομα του.
    Μπορείς επίσης να ξεκλειδώσεις το ξέφωτο του δάσους και το νησι.

3. S95C

Σε ευχαριστω πολυ...εχω κανει φιλους αλλα πως μπορω να τους πω να το καθαρισουν;Και εγω επισης πως μπορω να καθαρισω των φιλων μου αλλα λιβαδια;

4. -*thumbelina*-

Οταν οι συμπαίκτες σου αποδεχτούν την πρόσκλησή σου, τότε θα καθαρίσει το άγριο λιβάδι. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Κι εσυ, όταν αποδεχτείς πρόσκληση συμπαικτών σου, τους βοηθάς να καθαρίσουν κι εκείνοι το λιβάδι τους.

5. S95C

Ναι αλλα εγω εχω ηδη 17φιλους πριν ξεκλειδοσω το αγριο λιβαδι...και μου εχει μονο 4κενες θεσεις...τι ενεργιες πρεπει να κανω απο εδω και περα;

6. -*thumbelina*-

Έχουν αποδεχτεί την πρόσκλησή σου; Στην μπάρα των γειτόνων το αβατάρ τους είναι θολό; Τι επίπεδο είσαι;

7. S95C

Ειμαι 14lvl στην μπαρα εχω 21 φιλους 19 με πολυχρωμο σχημα και 2με θολο

8. -*thumbelina*-

Για να έχεις πρόσβαση στο άγριο λιβάδι θα πρέπει να είσαι 17 επίπεδο. όποτε θα πρέπει να περιμένεις λιγάκι. ;)

9. S95C

Μπαααα σημερα 17 θα φτασω :p Νασε καλα παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια...μια τελευταια ερωτηση..οταν παω 17 θα ξεκλειδωσουν οι θεσεις απο μονες τους;

10. -*thumbelina*-

Ναι, όταν πας 17 επίπεδο και εφόσον έχεις 12 γείτονες που έχουν αποδεχτεί την πρόσκλησή σου και το αβαταρ τους δεν είναι θολό, θα καθαρίσει το άγριο λιβάδι αυτόματα.

11. S95C

Και παλι σε ευχαριστω καλες γιορτες να εχεις και υπολοιπο μερας...;)

12. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλές γιορτές και σε σένα και καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.