Πως μπορω να ζητησω βοηθεια στο forum χωρις συνδεση?

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την orpa66, 3/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. orpa66

orpa66 Νέος ειδικός

καλησπερα.Σημερα ειχα ενα προβλημα που απ οτι διαβασα το ειχαν και αλλοι συμπαικτες μου.Δεν εμπαινα στο παιχνιδι με τιποτα και απο πουθενα .Ουτε mozzila ουτε chrome ουτε απο αλλο λαπτοπ που προσπαθησα μηπως το δικο μου ειχε προβλημα.Εφτανε σε μια ασπρη σελιδα και τιποτα αλλο.Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω σε αυτη την περιπτωση να μπω στο forum και να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα και πως μπορω να το λυσω αφου καθε φορα που εμπαινα μου ελεγε οτι πρεπει να κανω συνδεση για να παρω μερος.?Το προβλημα δεν υπαρχει εδω και μια ωρα περιπου.Αλλα ρωταω για μια επομενη φορα.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

όταν βάζεις τα στοιχεία σου στη φάρμα για να συνδεθείς και ξεκινά η διαδικασία εισόδου, αν πατήσεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο τη λέξη Forum, θα συνδεθείς στο φόρουμ κανονικά με το λογαριασμό σου. Αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Αν εσένα δεν στο έκανε αυτό κ είχες μπει στο φόρουμ ως επισκέπτης, τότε δεν μπορείς να γράψεις κάπου.

3. orpa66

orpa66 Νέος ειδικός

οχι δεν ξεκινουσε καν. Δεν φαινοταν το πλαισιο.Ελπιζω να μην ξαναγινει.ευχαριστω μπορεις να το κλεισεις.

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Αλλιώς μπορείς να στέλνεις υποστήριξη αν έχεις πρόβλημα και δεν μπορείς να συνδεθείς στο φόρουμ.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.