Πως αφερουνται τα δεντρα απο το ''αγριο λιβαδι'';

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την S95C, 17/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. S95C

S95C Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα σας

Ειχα ανοιξει ενα θεμα σχετικα με το πως επεκτεινεις την φαρμα σου....Μου ειχαμε πει πρεπει να εχεις 12φιλους και να εισαι 17lvl να να ξεκλειδωθει ολο το αγριο λιβαδι.Εγω τα εχω και τα 2 αλλα τιποτα δεν εχει ξεκλειδωθει..τι κανω;

Με εκτιμιση,
    Χρηστος

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Θα πρέπει οι γείτονες σου (όχι απλά φίλοι) να έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση σου και να μην φαίνονται θολοί στην δεξία μπάρα. Επίσης να προσέξεις να είναι 12 χωρίς τον εαυτό σου.

3. S95C

Δεν εχω πλεον κανεναν θολο και στο αθροισμα τους ΧΩΡΙΣ τον εαυτο μου ειναι 21...τι γινετε δεν μπορω να καταλαβαινω αφου στελνω και δωρα στους φιλους μου

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Εάν έχεις 12 γείτονες (οχι φίλους), στη δεξιά σου μπάρα, χωρίς τον εαυτό σου πάντα, τότε το άγριο λιβάδι καθαρίζεται αυτόματα.
    Κάνε ένα log out - in σε παρακαλώ και έλεγξε πάλι.

5. S95C

Μα με συνχωρειτε εχω κανει 50log out-in και συνεχεια τα ιδια....δν ξερω τι γινετε....12γειτονες πως εννοειτε;;Εγω εστειλα ετοιματα για φιλους και τα δεχτηκανε.Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο;

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

7. S95C

σε 52297020

8. -*thumbelina*-

Το άγριο λιβάδι είναι καθαρό, μπορείς να τοποθετήσεις χωράφια, σταβλους, δέντρα και ότι άλλο θέλεις κανονικά. Μήπως εννοείς το Ξέφωτο του δάσους;

9. S95C

Νασε καλα τωρα μου το ξεκλειδωσε....

10. -*thumbelina*-

Παρακαλω.

Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.