Πως ανεβάζω φωτογραφία

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 17/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Μπήκα στις συχνές ερωτήσεις τεχνικών θεμάτων και έκανα όλη αυτή την διαδικασία με τις φωτογραφίες. Δεν είναι δύσκολο, αλλά όταν αλλάζω επίπεδο στο baharama που το αναρτύουμε ότι αλλάξαμε επίπεδο θέλω να βάλω μόνο το επίπεδο το πάνω - πάνω μέρος της φωτογραφίας. Εμένα μου βγάζει όλη την φωτογραφία. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως το απομονώνω; Για να μπορώ να δείξω και εγώ το επίπεδο μου;

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα όπως το lightshot η με το πρόγραμμα ζωγραφικής από το υπολογιστή σου
    με το οποίο μπορείς
    να επεξεργαστείς μια εικόνα .

Πως ανεβάζεις ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο δες και εδώ σε παρακαλώ θα σε βοηθήσει:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/.12000/#post-48619

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Πέρσα μου σε ευχαριστώ πολύ. Αυτή την ανάρτηση λέω πως διάβασα στο φόρουμ και δεν μπορώ να την ολοκληρώσω. Το θέμα είναι ότι φτάνω μέχρι το βήμα 2 που λέει πως ανεβάζω το στιγμιότυπο σε μια ιστοσελίδα. Ανέβηκε το αρχείο μου στο δεύτερο λίνκ που έχεις αναρτήσει, έκανα όλα αυτά που λέει. Και όταν κάνω δεξί κλικ για να πατήσω αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας εμένα δεν μου το γράφει αυτό. Γράφει μόνο :
    αποθήκευση εικόνας ως, αποστολή εικόνας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εκτύπωση εικόνας, μετάβαση στο φάκελο εικόνες μου, ορισμός ως φόντου, αντιγραφή, επιλογή όλων, προβολή προέλευσης, εξέταση στοιχείου, προσθήκη στα αγαπημένα, ιδιότητες.
    Είναι τα μόνο που μου γράφει και μπορώ να πατήσω, έχει και ένα σωρό άλλα που δεν μπορώ να τα πατήσω. Αλλά αυτό που γράφεις να πατήσω αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας δεν μου το βγάζει.
    Υπάρχει κάποια λύση και έχω σκαλώσει σε αυτό το βήμα ή κάνω κάτι λάθος εγώ και δεν τα καταφέρνω;

4. *Persa*

Θα πρέπει να κάνεις (αποθήκευση εικόνας )στον υπολογιστή σου και μετά να την επεξεργαστείς π.χ με την ζωγραφική
    Θα σε παρακαλέσω ήρεμα να διαβάσεις το επόμενο βήμα που αναφέρουν οι ΣΕ.

5. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Πέρσα μου, την εικόνα την αποθήκευσα. Αυτό που θέλω είναι να είναι βρω πως από όλη την εικόνα να πάρω μόνο το πάνω μέρος της φάρμας που γράφει τι επίπεδο είμαι, όχι όλη την εικόνα. Είναι εύκολο να μην κλείσεις το θέμα, να κάτσω να το επεξεργαστώ και αν κάπου δυσκολευτώ να σου ξανά γράψω;

6. *Persa*

Θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι να μας αναφέρεις την επιτυχημένη έκβαση στην προσπάθεια σου .
    Ότι απορία έχεις μπορείς να μας ξαναρωτήσεις .

7. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Σε ευχαριστώ Πέρσα μου για την πολύτιμη βοήθεια σου, όταν με το καλό ελπίζω να τα καταφέρω θα σου απαντήσω, αν και ακόμα με ταλαιπωρει

8. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Γλυκιά μου Πέρσα και με καθυστέρηση1,5 ημέρας. Θέλω να σου πω ότι είναι πολύ δύσκολο να το κάνουν όσοι δεν έχουν ξανά ασχοληθεί. Έφτανα μέχρι να την αποθηκεύσω την εικόνα και δεν μπορούσα από την ζωγραφική να την απομονώσω. Χάρη στην καλή φίλη μου και γειτόνισσα Μαρούλα με την πολύτιμη βοήθεια της και ώρες ατελείωτες στο τηλέφωνο, τα κατάφερα να αναρτήσω το επίπεδο μου στο μπαχαράμα. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα το ότι βγήκε από κάτω και ο λευκός καμβάς, αυτό δεν κατάφερα να το βγάλω, αλλά όταν ξανά βρει χρόνο η καλή μου φίλη ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ πολύ και αν θέλεις μπορείς να το κλείσεις το θέμα

9. *Persa*

Παρακαλώ,
    Καλές γιορτές να έχεις .:)

Το θέμα απαντήθηκε, λύθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.