Πρότζεκτ πόλης

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την melita, 7/1/26.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα, έχω μια απορία για την εργασία που λέει να θερίσω έναν αποθηκευτικό χώρο.
    Μέχρι τώρα δεν έχω αποκτήσει ποτέ κανένα Ζωοκομείο - Δενδροκομείο - Μουσείο - Εργοστάσιο που είδα απάντηση σε ερώτηση σχετική. Μάλιστα είδα ότι τα αγοράζεις με φιορίνια. ( εκτός από το Ζωοκομείο στο Νησί που είναι σχετικά φθηνό με 45 μπανάνες αλλά και πάλι δεν με ενδιαφέρει να το ανοίξω ) Δεν είναι λίγο λάθος το να ζητάει κάτι που δεν έχω στην διάθεσή μου ?
    Ευχαριστώ. ID 36149637

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να πάρεις από το δέντρο της Σοφίας ζωοκομειο, δενδροκομειο και εργοστάσιο με αστεράκια. Εφόσον οι αποθηκευτικοι χώροι σου προσφέρονται για το επίπεδο σου, είναι σωστό ότι σου ζητάει να κάνεις αυτή την εργασία. Αν εσύ δεν θες να αποκτήσεις αποθηκευτικους χώρους, είναι δικό σου θέμα.

3. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα.
    Δεν διαφωνώ, φυσικά και είναι δικό μου θέμα, αλλά από την στιγμή που δεν διαθέτω κάτι από αυτά για τους χ ψ λόγους ή ας πούμε ότι δεν διαθέτω τον αριθμό από αστεράκια ή μπανάνες που ζητάει να ανοίξει το καθένα, ή ας υποθέσουμε ότι αύριο ζητάει να κάνω μια εργασία στην Κοιλάδα Εντελβάϊς που και αυτήν δεν την έχω ανοίξει αλλά το προσφέρει το επίπεδό μου, εγώ το βλέπω ότι είναι λάθος.
    Τέλοσπάντων καλή συνέχεια και ας πάει χαμένη και αυτή η εργασία του πρότζεκτ.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Μπορείς να να αλλάξεις την εργασία χρησιμοποιώντας από μία αλλαγή πρότζεκτ.

Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.