Πρόβλημα στο forum

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 22/4/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Χριστός Ανέστη και Χρόνια σας πολλά. Σας παρακαλώ θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Όταν πάω να μπω στο forum εδώ και 4-5 ημέρες έχω το εξής πρόβλημα με το που πάω να μπω μαυρίζει όλη η οθόνη και σε δέκατα του δευτερολέπτου έρχεται κανονικά το forum και διαβάζω κανονικά. Και ερωτώ είναι θέμα υπολογιστή μου ή κάτι άλλο ?? Το id μου είναι 27708204.

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- S-Moderator Team Farmerama GR

Αληθώς ο Κύριος!!
    Χρόνια πολλά!

Το forum δεν έχει κάποιο τεχνικό θέμα. Μπορεί το πρόβλημα να οφείλεται στη σύνδεση του internet. Μπορείς να ελέγχεις τη σύνδεσή σου και επίσης να κάνεις καθαρισμό σε cache & cookies. Δες εδώ για να βοηθηθείς: Σ.Ε Διαγραφή Cache & Cookies | Farmerama GR

3. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Χίλια ευχαριστώ θα τα κάνω να είσαι καλά καλό σου υπόλοιπο και καλό σου μεσημέρι.

4. -*Hermes*-

-*Hermes*- S-Moderator Team Farmerama GR

Να 'σαι καλά!
    Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα.
    Καλό σου μεσημέρι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.