Πρόβλημα στο δρώμενο Η μέρα των αβγών και των λαγών

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την ΚΛΕΑΡΧΟΣ, 31/3/26.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΚΛΕΑΡΧΟΣ

ΚΛΕΑΡΧΟΣ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα, ενώ είχα ολοκληρώσει τα βήματα 9 και 10 στο δρώμενο Η μέρα των αβγών και των λαγών ( παραλείποντας μερικά δώρα) και έπρεπε κανονικά να προχωρήσω στο βήμα 11, σήμερα μου βγάζει ότι δεν έχω ολοκληρώσει το 9. Φαίνεται ότι πρέπει να ξανακάνω αυτά τα δύο βήματα δηλαδή θα έχω χάσει πολλούς σωλήνες. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να το ελέγξετε ; ID 9133608

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Έχεις ολοκληρώσει τα επίπεδα 1 ως 8. Στα υπόλοιπα επίπεδα, απλώς έχεις φτιάξει τις σωληνώσεις αλλά δεν τα έχεις ολοκληρώσει.

3. ΚΛΕΑΡΧΟΣ

Καλημέρα, το ξέρω ότι έχω φτιάξει το προσχέδιο, αλλά είχα περισσότερους σωλήνες, είχε γίνει πράσινο το κουμπί και το είχα πατήσει και στα δύο βήματα. Θυμάμαι πολύ καλά ότι είχα παραλάβει τις ανταμοιβές και τα φιορίνια αλλά μετά αυτό άλλαξε.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημερα

Τα logs σου δείχνουν οτι δεν τα ολοκλήρωσες.

5. ΚΛΕΑΡΧΟΣ

σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.