Πρόβλημα στο "Χοντροκοιλαρά"

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την 66romanou, 17/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. 66romanou

66romanou Ανερχόμενος

Γεια σας !
    Ξεκίνησα να παίζω τον "πειρατή" στο Πανηγύρι του Ρέντζο (επέλεξα τα μπαούλα που δίνω δύο εισιτήρια κάθε φορά). Έφτασα, καθώς κέρδιζα "κλειδιά" που ανοίγουν τα μπαούλα, μία φορά στον 4ο ή 5ο γύρο και μία φορά στον 6ο γύρο. Μετά, το παιχνίδι δεν μου έδινε αποτελέσματα, κέρδη ή επιλογές και επίσης δεν έκλεινε, οπότε έκανα και τις δύο φορές logout. Θα ήθελα μία ενημέρωση για τυχόν κέρδη μου και αν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα. Ευχαριστώ

φάρμα romanou66 - id 7069084

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα

Το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει προωθηθεί. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά

Μπορείς να μου πεις ποιο browser χρησιμοποιείς;

3. 66romanou

66romanou Ανερχόμενος

Ευχαριστώ. Συνήθως χρησιμοποιώ google chrome.
    Πώς θα επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη για να δω τι έγινε στο παιχνίδι, όπως μας ενημερώσατε;

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Κάτω απο το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας, στα δεξιά γράφει "Υποστήριξη." Θα το πατήσεις, θα επιλέξεις το είδος του προβλήματος, θα περιγραψεις το πρόβλημά σου, θα γράψεις τον κωδικό που θα δεις και θα πατήσεις "Αίτημα"

5. 66romanou

66romanou Ανερχόμενος

Ευχαριστώ, καλό βράδυ !

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.