Πρόβλημα στη μαγική φασολιά

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την 33zouzounitsa, 7/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. 33zouzounitsa

33zouzounitsa Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα σας.
    Ελπίζω να γράφω στο σωστό τομέα θεμάτων. Χτες, ενεργοποίησα για πρώτη φορά τη μαγική φασολιά. Σήμερα, λοιπόν, εδώ και περίπου ένα τέταρτο, δύο από τις σειρές που έχω γεμίσει με διακοσμητικά, μου εμφανίζουν χρόνο αναμονής "0 ώρα", αλλά δεν "ξεκλειδώνουν". Επίσης, επειδή θέλω να αντικαταστήσω κάποια αντικείμενα, αυτό γίνεται - με την προϋπόθεση ότι "ξεκλειδώσουν" οι σειρές- πριν τη λήψη του bonus ή αμέσως μετά ; Ευχαριστώ για τη βοήθεια, Καλό Πάσχα με την ευκαιρία !

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Μόλις μηδενιστεί εντελώς ο χρόνος της φασολιάς θα δεις τα σύννεφα ξεκλείδωτα. (Δεν θα υπάρχει καθόλου λουκέτο σαν γραφικό)
    Τότε και όσο είναι ξεκλείδωτη, πριν να πατήσεις εκ νέου να μπει το μπόνους, μπορείς να αντικαταστήσεις τα διακοσμητικά σου, πατώντας πάνω στα σύννεφα.
    Εάν πατήσεις να κλειδώσεις εκ νέου τη φασολιά δεν θα μπορείς να κάνεις την αντικατάσταση που θέλεις, θα πρέπει να περιμένεις να ξανά μηδενιστεί ο χρόνος μπόνους.

3. 33zouzounitsa

33zouzounitsa Ανερχόμενος συντάκτης

Σας ευχαριστώ, μόλις τώρα είδα ότι ξεκλείδωσαν οι σιρές.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι και καλό Πάσχα σου εύχομαι.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.