Πρόβλημα στην σύνδεση

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την paokaki02, 6/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. paokaki02

paokaki02 Ανερχόμενος συντάκτης

Προσπαθώ εδώ & τουλάχιστον 2 ώρες να δουλέψω την φάρμα μου... Δεν ανοίγει από κανέναν browser... φτάνει στο 100% το προβατάκι & κολλάει εκεί... μόλις τώρα κατάφερα, μετά από ώρα αναμονή, να συνδεθώ από Explorer... πάνε τα βιοτεχνικά, πάνε οι γραμμές της φασολιάς, πάνε τα κατοικίδια... cookies, cache καθαρισμένα... Τι συμβαίνει πάλι;;;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Γεια σου

Μπορείς να μου πεις από ποιο browser προσπαθείς να μπείς και τι σύνδεση έχεις; (τηλεφωνική εταιρεία)

3. paokaki02

Forthnet η σύνδεσή μου, πάντα δουλεύω mozilla, σήμερα ούτε mozilla, ούτε chrome, αυτή την στιγμή μόνον ο Explorer δουλεύει αλλά σε κάθε αλλαγή χωραφιού κολλάει άσχημα... & δεν έχω εικόνα των βιοτεχνικών... ούτε στην λαική, ούτε στην αποθήκη μου, ούτε στην αριστερή μπάρα με τα bonus...

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μπορείς να δοκιμάσεις τώρα αν μπορείς να κάνεις Log in?
    Φαίνεται οτι υπάρχει πρόβλημα από το πάροχο γιατι και εγώ έχω πρόβλημα Log in και έχω την ίδια σύνδεση. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχα.

5. paokaki02

Eδώ & 2-3 λεπτά, από το προηγούμενο μνμ μου, ξεκόλλησε, δουλεύει κανονικότατα ο Explorer, θα τελειώσω με τις δουλειές μου & μετά θα κάνω δοκιμές με τους άλλους browsers... φοβάμαι τώρα να το γυρίσω μήπως & δεν μπορώ να ξαναμπώ... & δεν είναι για να το ξενυχτάω άλλο...

Εκανα τις δοκιμές, τώρα ανοίγει απ' όλους τους browsers κανονικά, επανήλθαν & τα εικονίδια των βιοτεχνικών! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, καλό μας ξημέρωμα:)

Τελευταία επεξεργασία: 6/2/15