Πρόβλημα πληρωμής

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by marychios, May 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marychios

marychios Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα ! Χρόνια πολλά!
    Σήμερα (6/6/2016) και ώρα 16:20 έκανα μέσο τηλεφώνου αγορά φιορινιών (10' κλήση) . Τα φιορίνια όμως δεν έχουν πιστωθεί ακόμη. (ID: 1351509)
    Θα λάβετε: 120 Φιορίνια ανά λεπτό.
    Απλά καλέστε στο 901 140 09 51!
    Το ID σας είναι: 16574451
    Ευχαριστώ

Last edited: May 6, 2016
  2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα, Ακολούθησες σωστά τη διαδικασία; Πληκτρολόγησες το ειδικό ID που βλέπεις στην τράπεζα; Αν ναι, έχεις κάνει κ ανανέωση για να δεις αν προστέθηκαν;

3. marychios

Ναι η όλη διαδικασία έγινε ακριβώς όπως την περιγράφεται. Επίσης θέλω να σας πως ότι έστειλα και 3 μνμ τα φιορίνια πιστώθηκαν κανονικά.

4. .selia.

Στείλε τότε σε παρακαλώ στην υποστήριξη για να το ελέγξουν. Θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο.

5. marychios

Μπορείτε να με καθοδηγήσεται παρακαλώ;

6. .selia.

Στο παιχνίδι θα κοιτάξεις στο κάτω μέρος της σελίδας που υπάρχει ένα ξύλινο πλαίσιο. Έκει γράφει υποστήριξη. Θα επιλέξεις εκεί την κατηγορία για τις πληρωμές κ θα περιγράψεις το πρόβλημά σου.

7. marychios

Ναι το βρήκα και το έκανα . Επιλέγοντας όμως το "πρόβλημα πληρωμών" με πάει αυτόματα σε άλλη σελίδα , στην οποία απλός επιλέγω π.χ. τηλέφωνο , ημερομηνία και ώρα κλήσης κ.λ.π. Νομίζω όμως ότι τα έχω κάνει σωστά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι , πως θα ενημερωθώ για την απάντηση , μέσο e-mail ή τηλέφωνο (τα έχω γράψει και τα δύο).

8. .selia.

Θα λάβεις την απάντηση στο email που δήλωσες.

9. marychios

Ωραία ευχαριστώ πολύ ! Καλή συνέχεια.

10. .selia.

Καλή συνέχεια και σε σένα!!

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.