Πρόβλημα πληρωμής και σε μένα...

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sofaki1968, 12/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofaki1968

sofaki1968 Επαγγελματίας του φόρουμ

Άνοιξα καινούργιο θέμα όπως είπατε για να μην γράψω σε κάποιου συμπαίκτη.

Σήμερα γύρω στις 14.30 έστειλα 2 sms και δεν μου πιστώθηκαν τα 70 φιορίνια αλλά ούτε και ήρθε το γνωστό μήνυμα επιβεβαίωσης στο κινητό.
    Επικοινώνησα κι εγώ με την υποστήριξη δίνοντας όλα τα στοιχεία (όνομα, κινητό κλπ) αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Εν τω μεταξύ από το πρωί δεν έχω μαζέψει τη φάρμα μου για να μην πάνε χαμένοι οι ΠΕ αν τελικά πάρω το 100% και το event λήγει σε μερικές ώρες...

Θέλω να ρωτήσω το εξής... Θα μας δοθεί το bonus ΠΕ 100% ακόμα κι αν έχει λήξει το event?

Και επίσης ήθελα να αναφέρω πως εγώ δεν έστειλα από κινητό Vodafone όπως οι άλλοι αλλά από Cosmote με σύνδεση (όχι καρτοκινητό) και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα... Μήπως τελικά δεν φταίνε οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας?

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Χριστός ανέστη

Σε παρακαλώ επικοινώνησε με την υποστήριξη και το τμήμα "πρόβλημα με το παιχνίδι" δίνοντας το αριθμό κινητού σου τηλεφώνου απο το οποίο έγινε η αγορά καθώς και την ώρα αποστολής ωστε να γίνει πρώθηση του προβλήματος.

Το Bonus θα πιστωθεί όταν πιστωθεί και η αγορά σας.

3. sofaki1968

Αληθώς Ανέστη!

Αυτό το έχω ήδη κάνει. Το μόνο που με ανησυχεί είναι πως επειδή από το κινητό που έστειλα δεν είχα αλλάξει την ώρα και έδειχνε 13.27 όταν το έστειλα (ενω ήταν 14.27 με τη καινούργια ώρα) φοβάμαι μήπως τους μπέρδεψα γιατί έβαλα την παλιά (και ο λόγος είναι πως εκεί που έπρεπε να διαλέξω την ωρα είχε επιλογή μέχρι 13 και υπέθεσα πως έπρεπε να βάλω την ώρα που έδειχνε το κινητό μου όταν εστάλη το μήνυμα)
    Με ποιο τρόπο θα πάρω απάντηση από την υποστήριξη? Στο κινητό ή μέσω email?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Δεν έχεις επικοινωνήσει με το τμήμα που σου παρέπεμψα αλλά με το τμήμα πληρωμών το οποίο υπολειτουργεί σήμερα και δεν θα λάβεις απάντηση σύντομα. Στην προηγούμενη ανάρτηση μου σου ζήτησα να επικοινωνήσεις με το τμήμα "πρόβλημα με το παιχνίδι"
    Η ώρα του κινητού σου δεν έχει καμία σχέση με τις αγορές σου.
    Επίσης , η απάντηση απο την υποστήριξη θα έρθει στο εμαιλ που δήλωσες.

5. sofaki1968

Συγνώμη επειδή συμπλήρωσα μία φορμα που ανέφερε "πρόβλημα πληρωμής" νόμιζα πως πρόκειται γι' αυτό που είπες.. που μπορώ να βρω το τμήμα "πρόβλημα με το παιχνίδι"?

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Εκεί που λέει "Παρακαλώ επίλεξε" θα επιλέξεις "Πρόβλημα με το παιχνίδι"

7. sofaki1968

Εντάξει το έκανα! Έλπίζω να μου πιστωθούν τα φιορίνια γιατί διαφορετικά θα χάσω πάσα ιδέα για την αξιοπίστια αγοράς φιορινιών μέσω sms.

Ας κλείσει το θέμα και ο Θεός βοηθός! Και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.
    Χρόνια Πολλά!

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια.

Το πρόβλημα προωθήθηκε στην υποστήριξη και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.