Πρόβλημα πληρωμής (Κυριακή 12.04.15)

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την FARMERLENA65, 14/4/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Σήμερα τ' απόγευμα στις 17.41.54 και 17.41.58 ήρθε αναφορά στο κινητό σχετικά με την αγορά φιορινιών και εμφανίστηκε και Layer στην οθόνη του υπολογιστή με πίστωσή τους. Η σημερινή ανακοίνωση για την πίστωση του μπόνους 200% θα ισχύσει και στην περίπτωσή μου που έστειλα SMS ή αφορά μόνο στις αγορές μέσω Paypal?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

3. FARMERLENA65

Καλησπέρα, συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.Την διάβασα την ανακοίνωση όμως κι εγώ έστειλα τα μηνύματα για να πάρω το 100% εκείνη τη μέρα και όχι τα φιορίνια γιατί είχα και μπορείτε να το ελέγξετε αυτό.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Λυπάμαι αλλά η αποζημίωση αφορά όπως λέει και η επίσημη ανακοίνωση μόνο τους παίκτες που κάνανε αγορά μέσω Paypal, όπου το πρόβλημα ήταν γενικευμένο. :(

5. FARMERLENA65

Αυτό το κατάλαβα αλλά νομίζω ότι δεν ήμουν μεμονωμένη περίπτωση κρίνοντας από άλλες αναφορές συμπαικτών που επέλεξαν τον ίδιο τρόπο αγοράς φιορινιών με μένα δηλ. SMS.:(
    Αν δεν έχετε να προσθέσετε κάτι χαρμόσυνο μπορείτε να το κλείσετε ευχαριστώ.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το πρόβλημα με την Paypal ήταν γενικευμένο και γιαυτό υπάρχει αποζημίωση σε εκείνους τους παίκτες.
    Το δικό σου πρόβλημα ήταν μεμονωμένο και οφείλετε στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σου (υπερφόρτωση λόγω Πάσχα) και όχι απο εμάς οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα αποζημίωσης για την περίπτωση σου. Λυπάμαι.

Το θέμα κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.