Πρόβλημα με log-in

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tempelxanas, 19/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tempelxanas

tempelxanas Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα.
    Προσπαθούσα να κάνω log-in από τις 00:15 μέχρι και τώρα που σας γράφω 01:30.
    Υπήρχε ή υπάρχει πρόβλημα;
    Γιατί συνέβησαν τα εξής:
    1. Μου μπλόκαρε όταν προσπαθούσα να ανοίξω το ξέφωτο του δάσους. Το μπλοκάρισμα ήταν αρκετής διάρκειας, περίπου 40 λεπτά.
    Κάποια στιγμή που έγινε το log-in και πήγα να συνεχίσω από εκεί που είχα μείνει, στο ξέφωτο του δάσους δηλαδή, παρουσίασε και πάλι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, με την ίδια περίπου χρονική διάρκεια.
    2. Προσπάθησα να μπω και από άλλους browsers, internet explorer & mozilla, αλλά σ΄αυτούς, δεν άνοιγε ούτε η αρχική σελίδα.
    Λόγω του ότι ήταν το πρώτο μου log-in για της 18-10-2015, δεν πρόλαβα να επισκεφθώ τον σγουρομάλλη για να πάρω τον δωρεάν γύρο κι ότι άλλο θα μου έδινε, όπως δεν πρόλαβα να στείλω και τα ημερήσια δώρα μου στους γείτονές μου.
    Πρέπει να σας πω ακόμα, ότι από την ώρα που κατάφερα να μπω τελικά στο παιχνίδι, δεν επιχείρησα καθόλου να το δοκιμάσω εκ νέου, να μπω στο ξέφωτο του δάσους εννοώ, αλλά προτίμησα να μπω στο forum και να σας αναφέρω το θέμα.
    Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω.
    Και κάτι ακόμη.
    Αν δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι, δεν μπορώ να μπω και στο forum.
    Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μαζί σας σε παρόμοιες περιπτώσεις;

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Τώρα που το δοκίμασα, 02:15, είναι όλα καλά και ο δωρεάν γύρος από τον σγουρομάλλη είδα ότι μου έχει πιστωθεί. Μάλλον πέρασα και δεν τον θυμάμαι.

Τελευταία επεξεργασία: 19/10/15
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα.

Κάθε φορά που αντιμετωπίζεις παρόμοιο πρόβλημα θα πρέπει να κάνεις καθαρισμούς, cookies και Flash Cache
    Την διαδικασία μπορείς να την βρεις στις συχνές ερωτήσεις τεχνικών θεμάτων.

Εάν έχεις κάνει τις παραπάνω διαδικασίες και ακόμα δεν μπορείς να μπεις στο παιχνίδι μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη, για να σε βοηθήσουν. Γενικότερα όμως οι συχνοί καθαρισμοί βοηθάνε στην ομαλή λειτουργία της φάρμας.

Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.