Πρόβλημα με φιορίνια.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την cayne, 21/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. cayne

cayne Ανερχόμενος συντάκτης

Παρακαλώ θα ήθελα να μου διευκρινίσετε γιατί ενώ έστειλα και χρεώθηκα δύο μηνύματα από το κινητό μου και μία κλήση από το σταθερό μου τηλέφωνο δεν μου πιστώθηκαν καθόλου φιορίνια. Ευχαριστώ.

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα,
    έγραψες σωστά τα νούμερα όπως δίνονται στις οδηγίες?
    Επίσης τι σημαία βλέπεις στις πληρωμές σου?

3. cayne

Συγνώμη μα τι με ρωτάτε? Φυσικά και έγραψα σωστά τα νούμερα και βεβαίως στον αυτόματο τηλεφωνητή από το σταθερό μιλάνε στα ελληνικά, όσο για το κινητό ναι στέλνονται στην bigpoint.... οπότε μη ρωτάτε για σημαίες. Για να το κάνω θέμα προφανώς έχω ξανακάνει αγορά μ αυτό τον τρόπο.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Για να σε ρωτάμε προφανώς υπάρχει λόγος. Εφόσον δεν θες να συνεργαστείς με μας για να σε βοηθήσουμε στο πρόβλημα σου, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

5. cayne

Λάθος αντιμετώπιση και τη διαβάζουν όλοι.......απάντησα και ζητώ απάντηση δική σας.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα

Για να λάβεις σωστή απάντηση θα πρέπει να απαντήσεις στις ερωτήσεις μας.
    Για να σε ρωτάμε κάτι, σημαίνει οτι ειναι πολύ πιθανόν να υπάρχει εκεί πρόβλημα.
    Δεν κάνουμε άσκοπες ερωτήσεις για να περνάει η ώρα μας.
    Αν θέλεις να λάβεις λύση στο πρόβλημά σου , απάντησε μας λοιπόν...

Μπορεί να έκανες αγορές στο παρελθόν. Αυτο δεν σημαίνει κάτι. Σε ξαναρωτάω λοιπόν.

Ποια σημαία βλέπεις στην καρτέλα πληρωμών. Βλέπεις την ελληνική ή την αγγλική;

7. cayne

Την ελληνική βλέπω και αφού ρωτάτε αυτό να ρωτήσω κι εγώ.....ο αριθμός που δίνει για αποστολή μηνυμάτων είναι ίδιος για όλες τις χώρες? Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα στη σελίδα να δίνει πληροφορίες για αποστολή μηνύματος σε συγκεκριμένο αριθμό στην Ελλάδα που είναι πάντα ο ίδιος και να παρουσιάζει επάνω την αγγλική σημαία? Ευχαριστώ.

8. -Snorkel-

Κάθε χώρα έχει διαφορετικό αριθμό αποστολής.
    Αυτό σημαίνει οτι αν έβλεπες σημαία διαφορετικής χώρας, θα έβλεπες διαφορετικό αριθμό και άρα το μήνυμα σου θα χρεωνόταν αλλά δεν θα πιστωνόταν.
    Είδες λοιπόν οτι η ερώτηση μας δεν ήταν άσκοπη όπως συμπέρανες; ;)

Αρα μπορείς να μας πεις σε ποιον αριθμό έστειλες το μήνυμα σου;

9. cayne

στο 54084

10. -Snorkel-

Τοτε επικοινώνησε με την υποστήριξη και επίλεξε προβλήματα πληρωμών.
    θα ελέγξουν το αίτημά σου και θα λάβεις απάντηση απο εκεί.

11. cayne

Ευχαριστώ.

12. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το πρόβλημα προωθήθηκε στην υποστήριξη και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.