Πρόβλημα με το avatar

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την farmanele, 28/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. farmanele

farmanele Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα έχω διαγράψει το avatar πάρα πολλές φορές για να βάλω καινούργιο αλλά μου βγαίνει συνεχώς το παλιό.:wuerg:-.-

2. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα,
    αυτή τη στιγμή δεν εμφανίζεται κανένα avatar. δοκίμασε τώρα να βάλεις κάποιο.

3. farmanele

Ακόμα το ίδιο συμβαίνει. Οι κινήσεις που κάνω είναι: εφόσον δεν υπάρχει εικόνα πάω επιλογή αρχείου και κατεβάζω την εικόνα που θέλω, αλλά μπαίνει το προηγούμενο avatar που είχα, πατάω διαγραφή του avatar και ξανακάνω τις ίδιες κινήσεις για να βάλω το avatar που θέλω αλλά ξαναμπαίνει το ίδιο:oops:

4. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

Βάλε την καινούρια εικόνα που θέλει και περιμένε κάποιο χρονικό διάστημα. η αλλαγή δεν γίνεται άμεσα.

5. farmanele

Δεν γίνετε τίποτα αλλά δεν πειράζει θα το αφήσω έτσι. Σ΄ευχαριστώ για τον χρόνο σου:inlove:

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.