Πρόβλημα με το τελευταίο καλοκαιρινό δώρο της 1ης σειράς

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την varpozo30, 11/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. varpozo30

varpozo30 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω σχετικά με το τελευταίο δώρο της πρώτης σειράς δεν μου έχει ανοίξει, και μου δείχνει ένδειξη κλειδωμένο.
    Τι μπορώ να κάνω για να ανοίξει?

Ευχαριστώ πολύ.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Για να ξεκλειδώσει το τελευταίο δωράκι της πρώτης σειράς θα πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει όλα τα προηγούμενα. Εχεις ξεκλειδώσει ολες τις πρώτες 6 καρύδες;

3. varpozo30

Ναι έχω ξεκλειδώσει όλα τα προηγούμενα δώρα της πρώτης σειράς.

4. -*thumbelina*-

Μπορείς να μου δώσεις το id ωστε να ελέγξουμε το πρόβλημά σου;

5. varpozo30

ID: 5292480

6. -*thumbelina*-

Η πρώτη καρύδα δεν έχει ανοιχθεί και για αυτό το λόγο δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το δωράκι στο τέλος της πρώτης σειράς.

7. varpozo30

Η πρώτη καρύδα δεν έχε αρίθμηση και δεν ανοίγει όποτε και το τελευταίο δώρο είναι εικονικό?

8. -*thumbelina*-

Η πρώτη καρύδα δεν έχει αρίθμηση γιατί ξέχασες να την ανοίξεις. Το τελευταίο δώρο θα μπορούσες να το ανοίξεις αν είχες ανοίξει και την πρώτη καρύδα. Τώρα δεν μπορείς να ανοίξεις την πρώτη καρύδα και ως εκ τούτο, δεν μπορείς να ανοίξεις και το τελευταίο δωράκι της πρώτης σειράς.

9. varpozo30

Στο δικό ID η πρώτη καρύδα δεν είχε αρίθμηση από την αρχή του event επομένως δεν μπορούσα να την ανοίξω.

10. -*thumbelina*-

Δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με την πρώτη καρύδα. Μπορούσες να την ανοίξεις κανονικά απο τις 04/06/2015 15:00 εώς 05/06/2015 00:59
    Λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για αυτό.

Το θέμα εξαντλήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.