Πρόβλημα με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την marievi04, 29/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. marievi04

    marievi04 Αρχάριος στο φόρουμ

    Καλημέρα σας !!! Ξήλωσα όλες τις μπανανιές που είχα φυτέψει γιατί εδώ και 3 μέρες δεν είχαν ωριμάσει και σήμερα παρατήρησα ότι θέλανε να ωριμάσουν 1113 ώρες από 12 ώρες που θέλουν κανονικά. Για αυτούς τους πόντους που έχασα και τους 40.000.000 που μου κλέψατε ποιός ευθύνεται? Θα μου πείτε το ίδιο παραμύθι ότι μου είχατε δώσει παραπάνω και τους πήρατε πίσω? Σας είπα μου είχατε δωσει 20.000.000 πόντους εμπειρίας και μου πήρατε 60.000.000. Κανένας δεν πήρε την ευθύνη και δεν μου τους επιστρέψατε άρα είστε κλέφτες.
     
  2. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    Καλημέρα

    Καταρχήν θα σε παρακαλέσω να προσέχεις πως εκφράζεσαι.
    Την επόμενη φορά που θα αποκαλέσεις κλέφτες την ομάδα του farmerama θα πρέπει να σε αποκλείσουμε τόσο από το Forum όσο και απο το παιχνίδι. Δεν θα ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές επειδή αδυνατείς να καταλάβεις τις επίσημες ανακοινώσεις.

    Σου έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές οτι οι πόντοι που σου αφαιρέθηκαν δεν ήταν δικοί σου αλλά τους "κέρδισες" από Bug.
    Ήταν λοιπόν δίκαιο να σου αφαιρεθούν όπως αφαιρέθηκαν σε εμενα και όπως αφαιρέθηκαν σε εκατομμύρια παίκτες.
    Σου αφαιρέθηκαν τόσοι ΠΕ όσοι έπρεπε και δεν θα αποδεχτούμε σε καμία περίπτωση να εκφράζεσαι έτσι στο Forum μας και να μας κατηγορείς!!!

    Όσο για τον λανθασμένο χρόνο στα δέντρα , μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη να στο διορθώσει.
     
  3. marievi04

    marievi04 Αρχάριος στο φόρουμ

    Αν δεν θέλετε αυτές τις αναρτήσεις θα πρέπει να είσαστε και εσείς πιο προσεκτικοί στο παιχνίδι. ¨οπως αυτό που ανέφερα με τις μπανανιές που τυχαία πάτησα και είδα τις ώρες.
    Όταν ένας παίχτης φθάνει στο επίπεδο 98 μιάς και λες ότι είσαι παίχτης γνωρίζεις τι θυσίες πρέπει να κάνεις. Η υποστήριξη τα ίδια λέει ! Αλλά όταν δίνεις για να αγοράσεις είναι καλά, είσαι καλό παιδί , όταν παραπονιέσαι είσαι κακό παιδί.
    Οκτώ χρόνια είμαι εδώ και παίζω το παιχνίδι και αυτό μόνο γιατί έχει ενδιαφέρον και με ηρεμεί.
    όσο γιά το άν παρεκτράπηκα όταν βλέπεις ότι μιά αδηκία δεν διορθώνεται τότε δεν κρατιέσαι πας στα άκρα!
     
  4. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    Λυπάμαι αλλα δεν θα σου απαντήσω.

    Αν δεν θες να καταλάβεις και να διαβάσεις τις επίσημες, είναι δικό σου πρόβλημα.
    Πρόσεχε όμως γιατί αν εσύ πας στα άκρα, τότε θα αναγκαστούμε να πάμε και εμείς. ;)

    Το θέμα κλείνει.
     
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.