Πρόβλημα με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 27/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Παρόλο που εννοείτε ότι κάνατε συντήρηση εξακολουθεί η δικιά μου φάρμα να έχει πρόβλημα. Έκανα καθαρισμό και login και logout αλλά δυσκολεύομαι να κάνω την οποιαδήποτε ενέργεια. Πήγα στην φασολιά και για να μαζέψω κλαδί - κλαδί και ακόμα δεν έχω τελειώσει κάνω συνέχεια κλικ αλλά δεν μαζεύονται. Πρέπει συνέχεια να κάνω 4 - 5 κλικ αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Πρέπει να απευθυνθώ στην υποστήριξη ή μπορείτε να κάνετε κάτι εσείς γι' αυτό; Μήπως έχω μόνο εγώ το πρόβλημα; Έχετε να μου προτείνετε κάτι; ευχαριστώ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Σε παρακαλώ κάθε καθαρισμό Flash cache και δοκίμασε ξανά.

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Κα Snorkel έκανα συνέχεια και δεν μπορούσα να μπω ούτε στο φόρουμ, μόλις τώρα το κατάφερα, ελπίζω να συνεχιστεί ομαλά. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την άμεση απάντηση. Πιστεύω ότι διορθώθηκε, ευχαριστώ καλό απόγευμα να έχεις

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Παρακαλούμε,καλό απόγευμα κι σε εσένα.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Αρέσει στον/ην ath.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.