Πρόβλημα με το μύλο

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την gianniskostas_, 30/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gianniskostas_

gianniskostas_ Νέος ειδικός

Καλημέρα. Σήμερα το πρωί περί ώρα 07.20, είχα στην αποθήκη μου 41 σπόρους υπόλοιπο του φυτού δρώμενου θαυματουργή αυγολουδουδιά Μετά την συγκομιδή προστέθηκαν 120 σπόροι, σύνολο 161. Έδωσα στον μύλο 2 Χ 65 =130 σπόρους για την παρασκευή 2 πασχαλινών φωλιών και το ξεκλείδωμα της 4ης έκτασης (με χρόνο ολοκλήρωσης της παραγωγής μεγαλύτερος των 3 λεπτών) και μου έμειναν 31 σπόρους. Μετά την ολοκλήρωση του μύλου είδα ότι μου έδωσε μόνο μία πασχαλινή φωλιά την οποία και χρησιμοποίησα και χάθηκαν οι 65 σπόροι. της δεύτερης πασχαλινής φωλιά. Στη συνέχεια φύτεψα 24 σπόρους μια και δεν ξεκλείδωσα την 4η έκταση και έχω υπόλοιπο στην αποθήκη 7 σπόρους. Μπορείτε να το ελέγξετε?
    ID 31819007 Ευχαριστώ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Στις 2018-03-30 07:20:19 είχες 161 φυτά δρώμενου και 40 Φωλιές
    Την ίδια ώρα έκανες στο μύλο 2 φωλιές με πασχαλινά αυγά και έμειναν 31 φυτά δρώμενου και 20 Φωλιές.
    Τις δύο φωλιές τις έδωσες στις 2018-03-30 07:25:21 και στις 2018-03-30 07:27:31 στο δρώμενο.

Συνολικά έχεις παραδώσει 5 πασχαλινές φωλιές στο δρώμενο.
    Έχε υπόψη σου οτι στην 4η παράδοση φωλιάς δεν παίρνεις κάποιο έπαθλο εκτός από την τυχαία αμοιβή.
    Στην 5η παράδοση πήρες το αυτοκόλλητο το οποίο και σου έχει πιστωθεί.
    Στην 6η παράδοση θα πάρεις την επόμενη επέκταση
    Στην 7η παράδοση δεν θα πάρεις και πάλι τίποτα
    Στην 8η παράδοση θα πάρεις την επόμενη επέκταση κ.οκ.

Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία δεν παίρνεις αμοιβή σε κάθε παράδοση φωλιάς.
    Μάλλον μπερδεύτηκες εκεί.

3. gianniskostas_

gianniskostas_ Νέος ειδικός

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Λάθος μου. Νόμιζα ότι με τις δύο φωλιές ξεκλείδωνα την 4η έκταση. Ευχαριστώ και πάλι.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.