Πρόβλημα με το μαγαζόραμα

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την maria_palou, 6/9/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλησπέρα!Αγόρασα από το μαγαζόραμα πριν λιγα λεπτά,2 φορές χ 50 σούπερ τροφές των 90 φασουλοφλουριών ,από την κατηγορία "περιορισμένα....τα φασουλοφλουριά αφαιρέθηκαν μα δεν μου προστέθηκαν οι σούπερ τροφές .
    ID:54046452
    Ευχαριστώ!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Στις 2019-09-06 22:12:08 αγόρασες 2 πακέτα x 50 σούπερ λίπασμα της ζωζώς

3. maria_palou

maria_palou Κόμης

Ευχαριστώ πολύ!!!Καλό βράδυ!!!

Το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχει λίπασμα της ζωζώς στα περιορισμένα κι εγω έδωσα 180 φασουλοφλουρια 90+90...απο τα περιορισμένα!

Τέλος πάντων ...βλέπω υπάρχει και συγνώμη τώρα ό,τι έγινε-έγινε καληνύχτα και πάλι!
    !

Τότε γιατί δεν μου το κοκκίνησε αφου και στις συο περιπτώσεις έχουμε την δυνατότηα να αγορασουμε απο 2 φορες....άλλωστε έχασα 180 φασουλοφλουριά και όχι 300 δηλαδη 150χ 2 που κοστίζουν το σουπερ λίπασμα της ζωσώς!αυτο μου κάνει εντύπωση δεν μου κοκίνησε καμία επιλογη παρα τωρα που ξανααγορασα σ.τροφη!

Έγινε συγχώνευση 4 δημοσιεύσεων

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 6/9/19
  4. -Snorkel-

Καταρχήν ως έμπειρη παίκτρια θα πρέπει να γνωρίζεις τους κανόνες του Foroum και ότι τα διπλοποσταρίσματα απαγορευονται ως εκ τούτου οι συνεχόμενες σου αναρτήσεις παραπέμπουν σε εκούσιο spamming.

Επίσης φανερώνουν οτι έχεις μπερδευτεί.
    Αγόρασες τα πακέτα με σούπερ λίπασμα της ζωζώς. Δηλαδή αυτά

upload_2019-9-6_23-21-27.png

Μπορείς να μου δείξεις λοιπόν ένα screenshot oτι δεν βγήκε η ένδειξη εξαντλήθηκε; Γιατί αυτό μάλλον εννοείς οτι λες οτι "δεν κοκκίνισε"

5. maria_palou

maria_palou Κόμης

Πραγματικά μπερδεύτικα με το διπλοποστάρισμα,δέχομαι τις "κυρώσεις"...Μάλλον ό,τι έγινε,έγινε για να τιμωρηθώ...γερνάω και δεν βλέπω καλά...8):inlove:Καληνύχτα!!!![​IMG]

6. -Snorkel-

Καλό σου βράδυ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.