Πρόβλημα με το μίνι-παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την mariavet, 29/4/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mariavet

mariavet Προχωρημένος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έπαιζα το μίνι-παιχνίδι που ζητάει να βρεις όσο γίνεται περισσότερα αντικείμενα μέσα σε 90 δευτερόλεπτα. Βρήκα 55 και ήταν να μου πιστωθούν 135 πόντοι, όμως το παιχνίδι κόλλησε ενώ η σύνδεσή μου ήταν εντάξει. Περίμενα αρκετή ώρα, όμως δεν ξεκολλούσε. Έκανα ανανέωση και μόλις πάτησα να μπω στο event με έβγαλε κατευθείαν στο ίδιο μίνι-παιχνίδι, όμως αυτή τη φορά με 70 δευτερόλεπτα χρόνο έναρξης. Βρήκα 53 αντικείμενα και μου πιστώθηκαν 123 πόντοι. Μπορεί να γίνει κάτι για τους πόντους που έχασα; ID: 42546608
    Ευχαριστώ!

*Διορθώνω, 130 πόντοι έπρεπε να μου πιστωθούν, όχι 135.

Τελευταία επεξεργασία: 29/4/19
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα και χρόνια πολλά.
    Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι με τους ποντους που έχασες από το μίνι παιχνίδι που κόλλησε. Δεν μπορούμε να προσθέσουμε ποντους αλλά ούτε και φυσικά να αφαιρέσουμε, στην περίπτωση που τα πήγαινες καλύτερα τη δεύτερη φορά
    Όταν για κάποιο λόγο, πχ κακή σύνδεση, βγεις από το μίνι παιχνίδι, μπορείς να συνεχίσεις το ίδιο παιχνίδι χάνοντας 20 δευτερόλεπτα, αλλά το παιχνίδι ξαναρχίζει

3. mariavet

mariavet Προχωρημένος

Κατάλαβα... Σας ευχαριστώ πολύ, μπορεί να κλείσει.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.