Πρόβλημα με το κατάστημα αγορών.

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την stravoksilo69, 14/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stravoksilo69

stravoksilo69 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα σας. Προσπαθώ να κάνω κάποιες αγορές πακέτων στο κατάστημα αλλά όταν ανοίγει η σελίδα δεν φαίνεται τίποτα. Σας ευχαριστώ

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Πατάς δηλαδή το κόκκινο καλαθάκι για να αγοράσεις και δεν βλέπεις κατί;
    Κάνε καθαρισμό σε cache και cookies καθώς και καθαρισμό στην cache flash και δοκίμασε πάλι.
    Λεπτομέρειες δες εδώ

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-Διαγραφή-cache-cookies.3981/

και εδώ

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σ-Ε-flash-player.4092/#post-14161

3. stravoksilo69

Thumbelina δεν είναι στο κόκκινο καλάθι το πρόβλημα είναι στην τράπεζα. Δεν φαίνεται τίποτα π.χ. πακέτα για αρχάριους. Θέλω να κάνω αγορά super τροφή και super λίπασμα και δεν υπάρχει τίποτα. Έκανα και καθαρισμό σε cache και cookies.

4. -*thumbelina*-

Σούπερ τροφή και σούπερ λίπασμα μπορείς να αγοράσεις και απο το κόκκινο καλαθάκι.
    Δοκίμασε να μπεις απο άλλον browser και δες αν εκει εμφανίζονται τα πακέτα που θες.
    Αν το πρόβλημα συνεχίζεται και απο διαφορετικό browser, δώσε μου το id σου για να ελέγξουμε το πρόβλημά σου.

5. stravoksilo69

Μπήκα και από διαφορετικό browser αλλά και πάλι τα ίδια. Ξέρω οτι μπορώ να κάνω αγορά και από το κόκκινο καλάθακι αλλά κάνω διάφορες αγορές από την τράπεζα. Να σου γράψω το id μου για να το ελέγξετε;;;

6. -*thumbelina*-

Ναι δώσε μου το id για να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει.

7. stravoksilo69

ID: 45726187. Σε ευχαριστώ πολύ Thumbelina. Θα το ελέγξω πλέον το απόγευμα και εύχομαι να γίνει κάτι.

8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα.
    Μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις;
    Βλέπεις τα πακέτα φιορινιών ή δεν βλέπεις απολύτως τίποτα στην τράπεζα;
    Μήπως εννοείς τα πακέτα εκκίνησης;

9. stravoksilo69

Τα πακέτα εκκίνησης εννοώ. Το θέμα είναι οτι δεν ζω Ελλάδα αλλα μπαίνω πάντα στην ελληνική farmerama. Πρίν 1 λεπτό μπήκα στην farmerama της χώρας που κατοικώ και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξαναμπήκα πάλι στην ελληνική δεν φαίνεται τίποτα κυρίως τα πακέτα εκκίνησης που αυτά με απασχολούν περισσότερο.
    Για να το εξηγήσω λίγο καλύτερα κάτω από το εικονίδιο με το πολυεργαλείο είναι το εικονίδιο της τράπεζας. Πατάω και μετά πάω στο κατάστημα, εκεί δεν υπάρχει τίποτα.
    Σας ευχαριστώ πολύ

10. -Snorkel-

Τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το Forum/υποστήριξη της χώρας που κατοικείς.
    Εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα προβλήματα πληρωμών άλλων χωρών και δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

11. stravoksilo69

Σε ευχαριστώ πολύ Snorkel. Θα στείλω μήνυμα και εύχομαι κάτι να κάνουν...διαφορετικά κόκκινο καλαθάκι. Καλή σας ημέρα παιδιά.

12. -Snorkel-

Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.