Πρόβλημα με τον μύλο τροφών στη φάρμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την _mparmpakotsos_, 30/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. _mparmpakotsos_

_mparmpakotsos_ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας,

εδώ και 5 μέρες περίπου έχω πρόβλημα την παραγωγή τροφών στον μύλο της φάρμας... Έχω βάλει 2 φορές να φτιάξω τροφές γουρουνιών επειδή μου έχουν τελειώσει και αν και η παραγωγή φαίνεται πως κυλάει κανονικά στον μύλο, οι τροφές παραμένουν στο μηδέν...

Έκανα μία δοκιμή εχτές και έβαλα να φτιάξω και άλλη τροφή για να δω αν θα συμβεί το ίδιο... Τελικά έβαλα Super τροφή να γίνει και πάλι είδα ότι δεν αυξήθηκαν τα αποθέματα στις Super τροφές μου ενώ ο μύλος κανονικά κάνει παραγωγή...

Έχω δοκιμάσει και καθαρισμό ιστορικού και coolies και φυσικά ανανεώσεις αλλά δεν έχει διορθωθεί κάτι...

Εν τω μεταξύ όταν έφτιαχνα τροφές γουρουνιών ξέχασα να παρατηρήσω εαν μου μειώθηκαν τα υλικά που χρειάζονταν για την τροφή... Με τις super τροφές όμως παρατήρησα πως μειώθηκαν τα υλικά αλλά οι τροφές δεν δημιουργούνται...

Υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα με το μύλο ή μονο σε εμένα συμβαίνει;;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Αμα διακόψεις την παραγωγή τροφής που έχεις ήδη βάλει στο μύλο σου, δεν θα πάρεις καμία τροφή.Θα σου επιστραφούν όλα τα προϊόντα αλλα δεν θα πάρεις τροφή.
    Πρέπει να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία του αριθμού των τροφών που έχεις βάλει εξ αρχής στο μύλο σου και θα πάρεις όλες τις τροφές μαζί.

3. _mparmpakotsos_

Εγώ είχα βάλει στο μύλο να φτιάξει 999 τροφές γουρουνιών... Μία τροφή θέλει 4:30 λεπτά να γίνει... Παλαιότερα όσες τροφές κι αν έβαζε κάποιος να φτιάξει μετά από 4:30 λεπτά μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τροφή που δημιουργήθηκε... Αυτό πλέον δεν ισχύει;; Για να χρησιμοποιήσουμε τις τροφές θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει πρώτα όλη η παραγωγή και των 999 τροφών;;;

Ευχαριστώ και πάλι... :)

4. -*thumbelina*-

Η λειτουργία του μύλου έχει αλλάξει. Θα πρέπει να περιμένεις να ολοκληρωθεί όλη η παραγωγή για να μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις.

5. _mparmpakotsos_

Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση... Μόλις το επιβεβαίωσα κι εγώ γιατί έβαλα μία τροφή να γίνει και μόλις τελείωσε η παραγωγή υπήρχε στο απόθεμα των τροφών μου... Δεν γνώριζα για την αλλαγή της λειτουργίας...

Το θέμα μπορεί να κλείσει... :)

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.