Πρόβλημα με τον Σγουρομάλλη...

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την stefanosvourliotis00, 16/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stefanosvourliotis00

stefanosvourliotis00 Αρχάριος στο φόρουμ

Μπαίνω και ανοίγω το δωράκι στον Σγουρομάλλη και δεν μου βγάζει το γνωστό παράθυρο που αναφέρει τι έχω κερδίσει & τον δωρεάν γύρο. Βέβαια οι γύροι λογικά μαζεύονται αλλά δεν ξέρω τι κερδίζω κάθε μέρα.

Μήπως έχω απενεργοποιήσει κάτι εγώ χωρίς να το καταλάβω?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

3. stefanosvourliotis00

Κάνω συνέχεια αναβάθμιση στον flash player. Εν τω μεταξύ να πω ότι μπαίνει και η μητέρα μου στη δικιά της φάρμα από τον ίδιο υπολογιστή και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το παραθυράκι βγαίνει κανονικά.

Μήπως είναι κάτι άλλο?

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Μήπως εχεις απενεργοποιήσει το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζει τα δώρα. Για τα υπόλοιπα δώρα που λαμβάνεις εμφανίζεται παράθυρο;

5. stefanosvourliotis00

Ναι το έχω απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται παράθυρο για τα δώρα που λαμβάνω από τους φίλους μου.

Να το ενεργοποιήσω να δω αν θα εμφανίζεται?

6. *Pandora*

Σε παρακαλώ ενεργοποιησέ το και ενημέρωσε μας αν εμφανίζετε το παράθυρο απο τον σγουρομάλλη.

7. stefanosvourliotis00

Οκ. Το ενεργοποίησα και από ότι κατάλαβα θα μείνει ανοιχτό το θέμα ...

Θα δω αύριο το πρωί τι θα γίνει με τον Σγουρομάλλη & θα ενημερώσω.
    Ευχαριστώ!

8. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε ,

Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό και αναμένουμε την ενημέρωσή σου .

9. stefanosvourliotis00

Καλημέρα! Μόλις άνοιξα το δωράκι στο Σγουρομάλλη και μου εμφάνισε κανονικά το παραθυράκι αυτήν τη φορά.

Τι να κάνω όμως? Λες αν απενεργοποιήσω και πάλι αυτό με τα αναδυόμενα για την εμφάνιση των δώρων (για να μην πετάγονται συνέχεια και με ενοχλούν) θα σταματήσει και η ενημέρωση από τον Σγουρομάλλη?

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Το ελέγξαμε και τελικά δεν έχει καμία σχέση με την απενεργοποίηση/ενεργοποίηση των αναδυόμενων παραθύρων.
    Ισως να είχες παραδικά κάποιο πρόβλημα με το flash player. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να δοκιμάσεις ξανα

11. stefanosvourliotis00

Ευχαριστώ πολύ! Θα κάνω όπως μου είπες και αύριο το πρωί θα δοκιμάσω με τον Σγουρομάλλη ξανά.

12. stefanosvourliotis00

Όλα εντάξει... Το παραθυράκι με το δώρο του Σγουρομάλλη μου βγαίνει πια κανονικά!

Ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να κλείσει το θέμα.

13. *Pandora*

Παρακαλούμε. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.