Πρόβλημα με την τροφή στους στάβλους

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την avantar12, 6/2/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. avantar12

avantar12 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα,
    διαθέτω δύο εκκολαπτήρια στη φάρμα μου, καθώς επίσης διαθέτω και αρκετή τροφή για κότες. Όμως, κάθε φορά που πάω να βάλω τροφή στο εκκολαπτήριο, ενώ δείχνει πως υπάρχει διαθέσιμη τροφή, το παιχνίδι δεν με αφήνει και με οδηγεί στον μύλο για να παραγάγω τροφή για κότες ενώ και ο μύλος δείχνει πως υπάρχει τροφή. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην μπορώ να παράγω αυγά που τα χρειάζομαι για διάφορες παραγγελίες και στη λαχαναγορά. Τί μπορώ να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα;

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Τα εργαστήρια εκτός απο τροφή, θέλουν και ζώα να λειτουργήσουν. Έχεις κότες στον αχυρώνα σου για να ξεκινήσει η παραγωγή;

3. avantar12

Έχω 1 κότα στον αχυρώνα μου. Πόσες χρειάζονται για να ξεκινήσει η παραγωγή; Αν χρειάζεται παραπάνω από 1 κότα πώς μπορώ να αυξήσω τον αριθμό;

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Χρειάζεσαι 3 κότες για να ξεκινήσει η παραγωγή. Μπορείς να τοποθετήσεις περισσότερα κοτέτσια για να παράγεις περισσότερες κότες.

5. avantar12

Ευχαριστώ πολύ!

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε,καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.