Πρόβλημα με την λαική

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 12/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα αν και κοίταξα στο φόρουμ δεν είδα κάπου να έχει κάποια ανάρτηση. 'Εχω πρόβλημα με την λαική πάω να δώσω προσφορά και μου βγάζει από μόνο του αγορά. Μπορείτε να το ελέγξετε;

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις log out - log in να το δεις πάλι ?
    Και αν δεν έχει διορθωθεί θα θέλαμε να μας περιγράψεις το πρόβλημα πιο συγκεκριμένα .

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Έκανα και καθαρισμό cookies και log out και log in. Πάω στην λαική μου πάω προσφορά προιόντος (εννοείτε ότι θέλω να πουλήσω εγώ)π. πάω αν πουλήσω καρότο και με το που πατάω το καρότο που βγάζει αγορά. Δηλαδή αντί να πουλήσω να αγοράσω. Μπορείτε να το δείτε;

4. *Persa*

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι σχετικά με την λειτουργία της λαϊκής.
    Μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη να ελέγξουν το πρόβλημα σου σε παρακαλώ ?
    Θα την βρεις κάτω από το ξύλινο πλαίσιο στην φάρμα σου .

5. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Σε ευχαριστώ Πέρσα μου. Έκανα δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές καθαρισμό, και login και log out. Συνεχιζότανε το πρόβλημα και μόλις τώρα κατάφερα να βάλω προσφορά. Δεν ξέρω πως διορθώθηκε, αλλά ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Δεν στέλνω κάποιο μήνυμα στην υποστήριξη, αφού δεν χρειάστηκε, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να μου απαντήσετε και μετά κλείστε το θέμα, ευχαριστώ και καλό βράδυ

6. *Persa*

Παρακαλώ.
    Εφόσον διορθώθηκε το πρόβλημα σαφώς και δεν χρειάζεται να στείλεις το αίτημα σου για έλεγχο στην υποστήριξη .
    Καλή συνέχεια να έχεις .

Το πρόβλημα επιλύθηκε και το θέμα κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.