Πρόβλημα με τα φιορίνια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ΠΛΑΝΗΤΕΣ, 6/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΠΛΑΝΗΤΕΣ

ΠΛΑΝΗΤΕΣ Αρχάριος στο φόρουμ

Γεια σας ομάδα του farmerama! Όπως βλέπετε παίζω αρκετό καιρό το παιχνίδι σας και αυτό που θα σας περιγράψω το παθαίνω πρώτη φορά.
    Βλέπετε είχα στην κατοχή μου 45 φιορίνια.Τα οποία δεν τα είχα αγοράσει από εσάς.Το πρωί που μπήκα (6/9/15) μου εμφανιζόντουσαν κανονικά στην οθόνη.Όμως το ίδιο βράδυ ξαναμπήκα και είδα ότι είχα 27.Είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν τα ξόδεψα.Κοίταξα στην αποθήκη,στα διακοσμητικά,στους στάβλους και στα δέντρα και όλα ήταν κανονικά.Δεν είχε τίποτα καινούργιο που να άξιζε φιορίνια ούτε έλειπε κάτι.Επίσης δεν αγόρασα τίποτα ούτε από το τρεχούμενο event δώρα θεάς.Δεν νομίζω να μπήκε κάποιος στον λογαριασμό μου και να πήρε κάτι που δεν κατάλαβα.Ελπίζω να είναι τυπογραφικό λάθος ή κάτι παρόμοιο.Ξέρω ότι τα φιορίνια που έχασα είναι λίγα αλλά σκεφτείτε:Υπάρχουν άλλοι παίχτες στο farmerama που έχουν δυο και τρεις χιλιάδες φιορίνια στον λογαριασμό τους και τα έχουν αγοράσει.Φανταστείτε τι διαμαρτυρία θα υπήρχε αν σύμβαινε κάτι τέτοιο σε αυτούς.Θα ήθελα να εξετάσετε και την περίπτωση χακαρισμού.
    Περιμένω την απάντησή σας.
    Με εκτίμηση ο χρήστης ΠΛΑΝΗΤΕΣ
    Φάρμα:79
    Bahamarama:49

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα,

Στείλε σε παρακαλώ στην υποστήριξη για να ελέγξουν το λογαριασμό σου.

3. ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Και πώς στέλνω στην υποστήριξη; (είμαι νέος στο foroum και δεν ξέρω)

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Θα βρεις την λέξη "υποστήριξη" κάτω από το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας,δεξιά.

5. ΠΛΑΝΗΤΕΣ

την βρηκα και εστειλα μηνυμα

6. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Ωραία,εφόσον επικοινώνησες με την υποστήριξη θα λάβεις την απάντηση στο mail που δήλωσες.Εμείς δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε πλέον περαιτέρω.
    Καλό σου βράδυ.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.