Πρόβλημα με πληρωμή μέσω τηλεφώνου...

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kostas1469, 26/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kostas1469

kostas1469 Αρχάριος στο φόρουμ

Έως τώρα έχω στείλει μόνο sms για φιορίνια.
    Πήρα τηλέφωνο από το σταθερό (για 1η φορά) πριν από λίγο στο "901 ... .. .." που έλεγαν οι οδηγίες για πληρωμή μέσω τηλεφώνου. Βγήκε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που έλεγε "Mediatel χρέωση 3,69 το λεπτό" και η γραμμή έκλεισε από μόνη της. Κατέβασα και εγώ το ακουστικό και περίμενα να μου πιστωθούν τα 140 φιορίνια αλλά τίποτα!!!

Είμαι 100% σίγουρος πως πήρα το σωστό τηλέφωνο!Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει? Μήπως μέσω τηλεφώνου αργούν να πιστωθούν ή κάτι έγινε και τα φιορίνια χάθηκαν?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή με τηλεφωνική κλήση θα πρέπει μετά το ηχογραφημένο μήνυμα που άκουσες , να περιμένεις να σου ζητηθεί ο κωδικός ,δηλαδή το ID που βλέπεις όταν επιλέξεις την τηλεφωνική συναλλαγή στην τράπεζα
    Αφού πληκτρολογήσεις τον κωδικό που γράφει στην τράπεζα ( Το ID ) σωστά, τότε μόνο πιστώνονται τα φιορίνια

3. kostas1469

kostas1469 Αρχάριος στο φόρουμ

Άκουσα έναν ήχο και νόμιζα πως έκλεισε η γραμμή και βιάστηκα να κατεβάσω το ακουστικό. Προφανώς θα μου ζήταγε το ID που έδιναν οι οδηγίες αγοράς... πως αλλιώς θα έβρισκαν το δικό μου λογαριασμό ? Με άλλα λόγια την "πάτησα" σαν χαζός! Κρίμα.... Είναι αυτό που λένε "δεν ήξερες... δεν ρώταγες"? Χα!χα!

Ευχαριστώ πολύ. Το θέμα μπορεί να κλείσει.

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Από τη στιγμή που δεν έβαλες τον κωδικό δεν έγινε και χρέωση, όποτε δε έχασες κάτι
    Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Αρέσει στον/ην maria071966.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.